Acasă Locale Stiri Satu Mare Manifestări de comemorare a victimelor inundațiilor

Manifestări de comemorare a victimelor inundațiilor

coica

Luni, 11 mai 2015 primarul Municipiului Satu Mare dr. Coica Costel Dorel împreună viceprimarul municipiului dr. Roca Radu au avut o întâlnire cu Prefectul Județului, dr. Avram Eugeniu pentru a stabili detalii legate de organizarea ceremoniei de comemorare a victimelor inundațiilor din 14 mai 1970.
S-a stabilit de comun acord că în data de 14 mai la ora 9.30 va avea loc slujba de comemorare urmată de depuneri de jerbe la monumentul ridicat în memoria victimelor inundațiilor situat în P-ța 14 mai.
Pentru oficierea slujbei vor fi invitați reprezentanții cultelor religioase din municipiu: ortodox, catolic, greco- catolic, reformat.
Invităm cetățenii municipiului Satu Mare să participe alături de noi la aceste evenimente.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente