joi, mai 30, 2024
AcasăsusManifestări dedicate Aniversării a 105 ani de la intrarea Armatei Române ...

Manifestări dedicate Aniversării a 105 ani de la intrarea Armatei Române în Satu Mare

Satu Mare va marca, mâine, 19 aprilie, un moment istoric important: 105 ani de la intrarea Armatei Române în municipiu.

“Mâine aniversăm un moment istoric de o greutate și o importanță deosebită pentru județul Satu Mare”, a transmis acesta.

Programul prevede un marș cu drapele și călăreți organizat de Asociația Satele Unite ale Sătmarului, urmat de un ceremonial militar la care va participa Preasfințitul Timotei, oficialități județene și un detașament de copii cu drapele naționale.

Gheorghe Balasz a făcut un apel către toți sătmărenii să participe la acest eveniment important pentru a onora memoria celor care au luptat pentru eliberarea orașului. “Drapelul sus!”, a îndemnat el.

„La noi, cu începere de la orele 10.30, Asociația Satele Unite ale Sătmarului va organiza un marș cu drapele și călăreți peste podul Sătmarului, iar la 11.30 se va pleca, in frunte cu Preasfințitul Timotei, împreună cu un detașament de copii cu drapele naționale și cu oficialitățile județene, de la catedrala Adormirea Maicii Domnului, către locul de desfășurare al ceremonialului militar, care va începe la orele 12.00”, transmite Gheorghe Balasz.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente