Acasă sus Maria Măgurean este noul director al ITCSMS

Maria Măgurean este noul director al ITCSMS

Vineri, 3 octombrie 2014, a avult loc instalarea noului director al Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor (ITCSMS) Satu Mare. Noul director a fost numit în funcția publică de conducere de director executiv prin Ordinul Viceprim-ministrului, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării, Daniel Constantin.
Maria Măgurean, în vârstă de 25 ani, de profesie economist este noul director al instituției. Postul de director a devenit vacant după transferul fostului director, Georgeta Rotaru, pe o altă funcție din cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură(APIA) Satu Mare.
La instalarea în funcție a noului director au participat directorul de cancelarie al prefectului, Raul Băbțan, directorii instituțiilor din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării, respectiv angajații Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Satu Mare .

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente