Acasă Locale Stiri Satu Mare Marșul bicicletelor vineri la Satu Mare

Marșul bicicletelor vineri la Satu Mare

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Satu Mare, în colaborare cu Primăria municipiului, reședință de județ, Inspectoratul Școlar Județean și cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Satu Mare organizează vineri, 3 octombrie, „Marșul bicicliștilor”. Evenimentul este programat pentru ora 14.00, și este dedicat copiilor și tinerilor cu vârste de peste 14 ani. Acțiunea face parte din cadrul campaniei „Săptămâna prevenirii criminalității”.
Bicicliștii vor avea de parcurs traseul dintre Piața 25 Octombrie și Grădina Romei, și retur. Participanții la eveniment au șansa de a câștiga, prin intermediul unei tombole, premii interesante, cum ar fi: biciletă, căști de protecție, etc.

- Advertisment -

Cele mai populare

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Comentarii recente