Acasă sus Măsuri de siguranță de Ziua Maghiarilor

Măsuri de siguranță de Ziua Maghiarilor

Cu ocazia manifestărilor publice prilejuite de sărbătorirea Zilei Maghiarilor de pretutindeni și a Revoluției Maghiare de la 1848, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare participă, la fel ca în fiecare an, la activitătile de asigurare a ordinii și liniștii publice, alături de alte autorități competente, precum și la fluidizarea traficului rutier în zonele aglomerate.

Manifestările au loc în perioada 14-16 martie în 36 de localități rurale, precum și în municipiile Satu Mare și Carei, respectiv în orașele Tășnad, Ardud și Livada. În comunele și satele unde se desfășoară manifestările, măsurile de ordine publică sunt asigurate de către un număr de 76 polițiști.

În municipiul Satu Mare, la data de 15 martie, în fața Catedralei Romano

-Catolice și în Grădina Romei, vor avea loc o serie de manifestări comemorative și depuneri de coroane. Măsurile de ordine publică vor fi asigurate de către un număr de 24 polițiști, din care 14 din formațiunea de  ordine publică, 6 polițiști rutieri și 4 din cadrul structurii de investigații criminale.

În municipiul Carei, la data de 15 martie, va avea loc un program artistic la Castelul Karoly, măsurile de ordine publică urmând a fi asigurate de către 4 polițiști de ordine publică și 2 polițiști rutieri.

În  orașul  Tășnad,  sunt  programate  în  data  de  15  martie  manifestări

cultural-artistice  la Cinematograful „Unirea”.

În  orașul  Livada,  sunt  programate  în  data  de  15  martie  manifestări

cultural-artistice  și  depuneri  de  coroane  la  bustul  lui  Petofi  Sandor,  fiind

invitați senatorul Pataki Csaba și deputații Erdei Istvan și Kereskeny Gabor.

În orașul Ardud, în ziua de 15 martie vor avea loc manifestări de comemorare la care vor participa și delegați din 2 localități înfrățite din Ungaria.

Recomandăm  participanților  la  trafic  să  circule cu prudență în zonele

aglomerate ca urmare a manifestărilor și să respecte indicațiile agenților de poliție rutieră.

Menționăm  faptul  că  în  data  de  15 martie, începând cu ora 11,00, în

municipiul Satu Mare, str. Horea va fi închisă circulației autovehiculelor, iar în zona Ceasului Electric, traficul va fi deviat pe artere secundare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente