Acasă sus Matematicianul Andrei Bud premiat de Consiliul Județean

Matematicianul Andrei Bud premiat de Consiliul Județean

Luni, 25 august, în cadrul ședinței de Consiliu Județean, olimpicul internațional Andrei Bud a fost pentru performanțele obținute la concursurile naționale și internaționale de matematică la care a participat. Tânărul matematician a fost premiat cu suma de 3.000 de lei.
Cu toate că nu a votat împotrivă, consilierul județean Stier Peter și-a manifestat nemulțumirea spunând că membrii Comisiei de cultură și învățământ din care face parte nu au fost înștiințati cu privire la acordarea acestui premiu. “De altă dată ar fi bine să știm din timp și să nu mai aflăm în plen despre ce este vorba“, a declarat Stier.
În luarea de cuvânt vicepreședintele CJ Satu Mare, Mircea Govor l-a felicitat pe tânărul matematician pentru toate performanțele obținute și “pentru tot ce faci pentru județul Satu Mare”.
Felicitări au venit și din partea președintelui CJ, Adrian Ștef și a consilierului județean Virgil Enătescu. Acesta din urmă i-a spus lui Andrei Bud să nu renunțe niciodată la performanță și să meargă pe acest drum “deoarece performanță se poate face și la tine în țară, la tine în județ”.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente