Acasă Locale Stiri Satu Mare Polițiștii prezenți în stradă și în acest week-end

Polițiștii prezenți în stradă și în acest week-end

În acest week-end pe raza municipiului și a județului Satu Mare s-au desfășurat o serie de manifestări la care oamenii legii au fost prezenți pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor care au participat la evenimente și nu numai.  .

Astfel în apropierea Podului Decebal s-a desfășurat Festivalul „Plopstock”, în zona centrală a municipiului au avut loc „Zilele  Partium” în cadrul cărora a  fost organizată o defilare cu biciclete, de asemenea s-a desfășurat și „Festivalul Fanfarelor „ polițiștii prin prezența lor și prin măsurile specifice pe care le-au luat au reușit să păstreze ordinea publică pe durata evenimenelor.

Tot ieri la ziua localității Medișa „Fii Satului” au participat  aproximativ  300 de persoane dar manifestările s-au desfășurat fără încălcarea normelor privind bunele moravuri.

În perioada 22-24 august a.c au avut loc manifestări cultural artistice cu ocazia zilelor orașului Negrești Oaș, la care au participat în jur de 2500 de persoane.Măsurile de ordine au fost asigurate de către 55 angajați MAI , respectiv 30 de polițiști și 25 de jandarmi.

Sâmbătă și duminică s-au desfășurat zilele comunei Turț, aici au participat aproximativ 1500 de persoane , iar măsurile de ordine și siguranță publică au fost asigurate de 23 angajați MAI.

Multiplele manifestări care au avut loc în week-endul care a trecut s-au desfășurat fără producerea unor evenimente deosebite care să afecteze liniștea

cetățenilor și climatul de ordine și siguranță publică care reprezintă o prioritate pentru polițiști.

Au fost prezenți la datorie  225 angajați MAI dintre care 119 polițiști și 106 jandarmi care au fost angrenați în activități  specifice la evenimentele care s-au desfășurat în perioada amintită .

Polițiștii din cadrul Birourilor de Ordine Publică pentru mediul Urban din municipiul  Satu Mare au desfășurat duminică o acțiune pe linia normelor de conviețuire socială fapte prevăzute de Legea 61/1991r și combaterea infracțiunilor stradale, în zonele intens circulate ale municipiului  respectiv zona centrală,strada Griviței , strada Avram Iancu,  bulevardul Lucian Blaga, strada Careiului  ocazie cu care au fost aplicate 30 de contravenții  în valoare de 8500 lei.

În cadrul acțiunilor desfășurate  duminică   pe raza municipiului și a  județului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier  și pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost aplicate  96 contravenții  în valoare de  peste 8000  lei .

- Advertisment -

Cele mai populare

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Interviu Adrian Cozma

1.Cum a decurs campania electorală? Ce credeți că a atras atenția în această campanie? Adrian Cozma: Am făcut o...

Alegători și aligatori

Trebuie să recunoaștem că – cel puțin până acum – campania electorală pentru alegerile locale nu ne-a oferit chestii spectaculoase. Nu am...

PRIMAR DE SOCOND-CORNEA MARE NICOLAE

Varsta : 38 ani Studii : Facultatea de Teologie, specializarea teologie-istorie, Universitatea Oradea          ...

Comentarii recente