Acasă Sport International Mbappe a făcut un nou gest caritabil

Mbappe a făcut un nou gest caritabil

Kylian Mbappe se numără printre fotbaliștii de top care s-au implicat în cazul morții lui Emiliano Sala, decedat după ce aeronava care călătorea spre Cardiff cu jucătorul argentinian la bord, s-a prăbușit în Canalul Mânecii.

 

În vârstă de 20 de ani, Kylian Mbappe vine din nou în sprijinul familiilor victimelor. După ce a donat 30.000 de euro pentru continuarea căutărilor lui Sala, francezul a mai donat încă 27.0000 de euro pentru continuarea căutărilor pilotului David Ibbotson. Atacantul de la PSG făcut acest act caritabil sub numele de Elie Lottin.

 

Familia pilotului a făcut un apel la strângerea de fonduri pentru finanţarea căutării acestuia, după prăbuşirea avionului Piper Malibu în Canalul Mânecii.

 

„Vă rugăm să ne ajutaţi să-l aducem pe David Ibbotson acasă şi să-i oferim ceremonia de bun-rămas pe care o merită. Ca familie, ne bazăm pe bunătatea oamenilor să ne ajute să strângem fondurile atât de necesare pentru dragul nostru tată, soţ şi fiu”, a fost mesajul familiei lui Ibbotson.

 

David Ibbotson pilota avionul care trebuia să-l ducă pe atacant de la Nantes la Cardiff, după perfectarea transferului. Aeronava a dispărut de pe radar pe 21 ianuarie, iar epava a fost găsită pe 3 februarie. Căutările fuseseră stopate, însă o anchetă care a avut la bază fonduri private a reînceput, iar oficialitățile au anunțat, pe 8 februarie: corpul găsit în rămășițele avionului este al lui Emiliano Sala.

 

Expertul David Learmount, editor la site-ul de specialitate Flight Global, a dezvăluit că pilotul ar fi avut într-o oarecare măsură control asupra avionului, în momentul în care acesta a ajuns în mare. Acesta susține că apava avionului nu era împrăștiată pe o suprafață mare, așa cum se întâmplă în cazul accidentelor în care avionul se prăbușește cu o viteză amețitoare.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente