Acasă Sport International Prima reacție a lui Courtois după ce a fost atacat cu șobolani...

Prima reacție a lui Courtois după ce a fost atacat cu șobolani de pluș

Thibaut Courtois a fost atacat cu șobolani de fanii echipei gazdă, înaintea startului partidei de pe Wanda Metropolitano. Gestul a fost mai degrabă unul simbolic, asta pentru că șobolanii erau de pluș. Neiertat de către suporterii lui Atletico pentru transferul la echipa rivală, portarul a reacționat imediat după meci.

 

Fanii lui Atletico l-au bombardat cu șobolani de pluș pe Thibaut Courtois înainte de derby-ul dintre Atletico și Real. În ciuda reacției ostile a suporterilor fostei echipe a belgianului, fotbalistul a declarat că acest gest nu va afecta în vreun fel respectul pe care-l poartă pentru clubul de pe Wanda Metropolitano.

 

„Încă păstrez un maxim respect pentru Atletico și fanii echipei. Cei trei ani petrecuți aici nu pot fi șterși din cauza acestui lucru (…) Am petrecut aici trei ani foarte buni și nu-i voi uita din cauza evenimentului de azi”, a declarat Thibaut Courtois după fluierul de final al partidei.

Thibaut Courtois este de părere că astfel de evenimente nu sunt ieșite din comun, având în vedere încărcătura partidei.

 

„Acest derby este mereu unul încins. Oamenii fac de obicei astfel de lucruri și nu este nicio problemă”, a declarat portarul belgian.

 

După victoria cu Atletico, Courtois continuă să spere la faptul că echipa sa va reuși să reducă diferența de 5 puncte față de liderul FC Barcelona.

 

„Trebuie să ne păstrăm încrederea, pentru că vor urma jocuri dificile. Nu ne putem gândi la faptul că vom reuși să câștigăm cu ușurință. Avem 5 puncte în spate. Cred că luna aceasta ar putea fi decisivă și trebuie să ne luptăm până la final”, a declarat Thibaut Courtois, potrivit sport.es.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente