Acasă Locale Stiri Satu Mare Mega concert Holograf, Alex Velea, Smiley și Antonia sâmbătă seara la Satu...

Mega concert Holograf, Alex Velea, Smiley și Antonia sâmbătă seara la Satu Mare

 

Sâmbătă seara în cea de-a două zi din cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Orașului Satu Mare, artiști de seamă au electrizat publicul prezent în număr foarte mare.

Prima vedetă care a pășit pe scenă în fața sătmărenilor a fost Sore, urmată de Cabron, Don Baxter, Antonia și Alex Velea. Cei cinci prieteni care l-au însoțit pe Smiley la Satu Mare au încins atmosfera pentru recitalul lui Smiley, care și în acest an a decis să cânte fanilor lui sătmăreni. După o descindere în forță a renumitelor voci din România, Smiley a urcat pe scenă în uralele sătmărenilor. Rând pe rând, cei cinci prieteni ai lui Smiley au urcat și ei pe scenă interpretând pentru Satu Mare, renumitele hituri ale Ha Ha Production. Concertul cu un sound dinamic a lui Smiley, declarat artistul pop prin excelență în România, a cucerit definitiv sătmărenii.

După un regal de muzică pop, hip hop și R&B a urmat Holograf, care a încântat publicul cu baladele lor pop-rock. Seara s-a terminat cu tradiționalul foc de artificii, spre încântarea miile de sătmăreni prezenți în P-ța 25 Octombrie.

ziua-oraslului-2015 (36) ziua-oraslului-2015 (51) ziua-oraslului-2015 (52) ziua-oraslului-2015 (53) ziua-oraslului-2015 (55) ziua-oraslului-2015 (62)

 

ziua-oraslului-2015 (50) ziua-oraslului-2015 (51) ziua-oraslului-2015 (55) ziua-oraslului-2015 (69) ziua-oraslului-2015 (70) ziua-oraslului-2015 (72) ziua-oraslului-2015 (73) ziua-oraslului-2015 (74) ziua-oraslului-2015 (75)

 

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente