Acasă Locale Stiri Satu Mare Mircea Govor a demisionat din PSD

Mircea Govor a demisionat din PSD

Mircea-Govor

Mircea Govor și-a depus miercuri mandatul pentru a-și arăta solidaritatea cu Liviu Dragnea, un om cu care a colaborat foarte bine atât la nivel administrativ cât și în cadrul partidului.

“În cadrul ședinței Comitetului Executiv al PSD, eu, alături de alți 12 colegi din țară, am spus că dacă domnul Dragnea nu rămâne în conducerea partidului, sau dacă nu rămâne să coordoneze activitatea noastră la nivel național, ne depunem mandatul. Atât eu, cât și ceilalți 12 colegi de-ai mei, am și făcut-o. Buna colaborare pe care am avut-o cu Liviu Dragnea ne-a determinat pe noi, cei din administrația locală, să luăm această decizie. A fost omul de legătură și omul care a asigurat stabilitate și liniște în teritoriu. Cele mai multe proiecte de dezvoltare din ultimii 25 de ani s-au derulat în perioada cât Liviu Dragnea era ministrul Dezvoltării. La nivelul județului Satu Mare avem, la ora actuală, 55 de proiecte începute și care sperăm că vor fi și finalizate”, a precizat Mircea Govor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente