vineri, iunie 2, 2023
AcasăLocaleMesajul unei sătmărence pentru medicul care i-a consultat copilul: Domn doctor pediatru,...

Mesajul unei sătmărence pentru medicul care i-a consultat copilul: Domn doctor pediatru, nu aveți ce căuta acolo. Sunteți total pe lângă. Să vă fie rușine de un asemenea comportament! Nu merge omul de bine la UPU”

Joi, 11 august 2022, o sătmăreancă s-a prezentat la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean (SJU) Satu Mare cu băiețelul ei în vârstă de 6 ani care acuza dureri mari de cap și avea episoade repetate de vărsături.

Potrivit mămicii în cauză, după-amiază copilul a spus că îl doare foarte tare capul și apoi a început să vomite. S-a liniștit, dar la câteva ore după aceea, băiețelul a început să vomite din nou și să acuze dureri mari de cap astfel că în jurul orei 21:00 s-a dus cu cel mic la UPU. După o oră de așteptare, medicul pediatru de gardă a început consultul însă i-ar fi reproșat de ce s-a prezentat la urgențe pentru ”atât” și ar fi întrebat-o dacă merge la UPU ca și cum merge pe Corzo?.

Copilului i-a fost administrată o perfuzie iar după 6 ore medicul i-a informat că pot pleca. Mămica s-a uitat mirată la medic și la asistentă, așteptându-se ca celui mic să i se facă și alte investigații însă nu a mai apucat să spună nimic fiindă asistenta i-ar fi spus: ”ce nu ai înțeles?, poți pleca. Pleacă, ce mai aștepți”. În urma experienței de joi seara, tânăra dorește să îi transmită un mesaj medicului de gardă:

”Domn doctor pediatru, nu aveți ce căuta acolo. Sunteți total pe lângă. Să vă fie Rușine de un asemenea comportament! Nu merge omul de bine la UPU”. Sătmăreanca respectivă menționează că a mai fost la UPU, a fost chiar și internată în spital, însă nu a mai întâmpinat o situație ca cea de joi, din contră.

Redăm mai jos mesajul transmis redacției Jurnalul de Satu Mare

„După-masă, băiețelul de 6 ani brusc s-a plâns de dureri de cap după care, în câteva minute, a început sa vomite. S-a liniștit dar după câteva ore a început din nou. Pe la ora 21:00 am hotărât sa mergem la urgentă având in vedere ca medicul de familie la ora aia nu mai era. Ajungând la UPU am așteptat cam o ora. După ce am intrat, asa numitul pediatru POP RAUL m-a întrebat care e problema. Am început să-i zic in timp ce el il consulta pe baietel, dar in tot acest timp el îmi spunea vrute și nevrute ca pt niște dureri de cap si vărsături venim la UPU ca pe corzo, Poftim? Adică am mers de drag la UPU, nu ca am avut o problema, asa a considerat el. Am stat pt o mică perfuzie 6 ore după care a venit o doamna asistenta, i-a scos branula. Domnul doctor a zis, puteți plecat. Am stat, m-am uitat la el si vroiam sa-l intreb nu face niște Investigați. Adică totuși copilul avea dureri insuportabile de cap si voma, mi-a zis doamna ”ce nu ai înțeles? poți pleca, pleaca ce mai aștepți”. Deci mi-am luat copilul si am plecat fără ca sa știu nimic. In concluzie eu nu cred ca are ce caută un asemenea om acolo, medic nu se poate numi. Am mai fost la UPU, am fost si internați nu am avut nici o problema, mereu am fost tratati omenește, dar in seara asta am rămas foarte dezamagita . Domn doctor pediatru, nu aveți ce cauta acolo, sunteti total pe lângă. Sa va fie Rușine de un asemenea comportament. Nu merge omul de bine la UPU”, este mesajul sătmărencei.

În timpul nopții starea băiețelului s-a ameliorat, fiind programat astăzi de mamă, la un consult pediatric.

FOTO: Arhivă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente