joi, februarie 29, 2024
AcasăsusMircea Govor devine noul președinte PSD

Mircea Govor devine noul președinte PSD

Mircea Govor devine noul președinte al Organizației Județene Satu Mare a PSD. Practic, Mircea Govor a fost singurul candidat, fiind ales în unanimitate de voturi în cadrul Conferinței Județene a PSD, organizată astăzi la Teatrul de Nord Satu Mare.

La eveniment au participat președintele național al PSD, primul ministru al României Marcel Ciolacu, secretarul General al PSD și vicepresedinte al Senatului, Paul Stănescu, presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dâncu, europarlamentarul și coordonatorul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare Mihai Tudose.

Totodată, au mai participat purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romascanu, coordonatorul regional și zona de nord-vest Emil Radu Moldovan, președintele PSD Diaspora și secretarul de stat din cadrul Departamentului pentru romanii de pretutindeni Gheorghe Cârciu.

În discursul său, Mircea Govor precizează că pregătește o nouă generație de politicieni, respectiv că are deja un nucleu format din cinci tineri social-democrați, dintre care unul va fi viitorul președinte al PSD Satu Mare. De asemenea, noul președinte al PSD a garantat că ușile partidului sunt deschise pentru toți tinerii care au dorința să facă politică.

”Îi mulțumesc domnului președinte Marcel Ciolacu pentru că a participat la această Conferință Județeană de alegeri la Satu Mare. De asemenea, îi mulțumesc domnului secretar general Paul Stănescu și întregii echipe din conducerea națională a PSD”, a transmis Mircea Govor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente