Acasă Cosul cu vipere Mixer mincinos de la prietenul AL(T)EX

Mixer mincinos de la prietenul AL(T)EX

Magazinele în ultima vreme au un talent de a păcăli cumpărătorii cu tot felul de așa zise oferte marunțele care nu fac altceva decânt să spele greierul.

La un magazin cu un nume derivat din cel al prietenului nostru Alex,  ești prostit cu toate că achiționezi  produsele lor care cam costă mai mult decât în orice alt magazin.

Un cetățean care și-a cumpărat recent un mixer, după ce l-a folosit un termen destul de scurt, s-a stricat, clientul prezentându-se frumos cu el înapoi pentru că era încă în garanție și avea tot dreptul ca să îi fie remediată problema.

Zis și făcut, omul nostru predă aparatul stricat și primește promisiunea că în maxim 15 zile îi este rezolvată problema.

Trec cele 15 zile și bineînțeles nici un răspuns din partea magazilului. Se prezintă din nou domnul la magazin și i se spune să mai aștepte că no, perioada sărbătorilor și este aglomerat.

După încă zece zile de așteptat cei de la magazin il contactează prin telefon și îi spun că nu pot să ii dea alt aparat identic ca acela, pentru că magazinului nu mai comercializează așa ceva. O minciună gogonată, pentru că omul zărește pe raft unul identic numai că era prețul crescut cu aproximativ 30%. Evident că nu îi puteau da altul, pentru că magazinul ieșea în pierdere, dar de aici și până la a minți cetățeanul este lipsă de respect din partea unei firme.

Oameei, nu vă mai lăsați prostiți de magazine, voi aveți puterea în mână, voi le aduceți lor profit, cereți-vă drepturile.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente