duminică, iulie 21, 2024
AcasăsusModificările traseelor mijloacelor de transport în comun cu ocazia Zilei mobilității Europene

Modificările traseelor mijloacelor de transport în comun cu ocazia Zilei mobilității Europene

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel aduce la cunoștință cetățenilor municipiului Satu Mare următorul anunț:

Duminică 22 septembrie, cu ocazia desfășurării de evenimente publice dedicate Zilei Mobilității Europene, circulația autovehiculelor în P-ța Libertății va fi închisă între orele 14.30 – 18.00.

Mijloacele de transport în comun vor circula pe următoarele trasee:

Liniile 1, 13, 15,, Real 2, vor circula dinspre podul Golescu pe Bulevardul Transilvania-Bulevardul Vasile Lucaciu, la întoarcere pe Strada Mihai Viteazul. Vor fi stații temporare pe Strada Retezatului în dreptul Poliției de frontieră, pe Bulevardul Transilvania în dreptul Primăriei, pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul CFR iar la întoarcere la Tribunalul Satu Mare.

Liniile  2, 6, 11, 12, 14, vor circula dinspre podul Decebal pe Bulevardul Vasile Lucaciu cu stație temporară pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul CFR iar la întoarcere la Farmacie și în dreptul Catedralei Ortodoxe.

Liniile 9 și 17 vor avea capăt de linie la Gară cu stație pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul CFR iar la întoarcere la Farmacie și în dreptul Catedralei Ortodoxe.

Liniile 5si 23 vor avea capăt de linie la Piața nr 1.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente