luni, iulie 22, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareNoi modificari ale circulatiei in municipiul Satu Mare

Noi modificari ale circulatiei in municipiul Satu Mare

Primarul muinicipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel a convocat miercuri 28.08.2013 Comisia de Sigurață a Circulație pentru analiza tuturor solicitărilor aflate pe ordinea zi.

S-au luat următoarele decizii:

  • înființarea unei treceri de pietoni pe str. Ștefan cel Mare la intersecție cu str. Ceahlăului și Marsilia precum și limitare de viteză la 30 km/h în zonă, deoarece imobilul situat pe str. Rândunelelor nr.1 prezintă un risc ridicat de prăbușire fiind un posibil pericol pentru pietonii care circulă în zonă;
  • în vederea creșterii siguranței pietonilor, la traversarea arterelor de circulație s-a luat decizia montării unor semafoare cu buton în dreptul trecerilor de pietoni situate pe: Drumul Careiului, Aleea Universului, str. Martirilor Deportați (la intrarea în P-ța de alimente nr.1) precum pe b-dul. Octavian Goga (în zona magazinului Billa);
  • pentru reglementarea parcării autovehiculelor pe Drumul Careiului în zona         societății Saturn s-a luat decizia trasării unui marcaj longitudinal cu lățime de 1,2 m pentru circulația pietonilor precum și montării indicatorului „Oprirea Interzisă” în zona Policlinicii Caritas.

Primarul Dorel Coica  a solicitat  întâlniri de acest gen,  cât mai dese pentru soluționarea urgentă a tuturor problemelor existente în ceea ce privește siguranța traficului și a cetățenilor în municipiul Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente