Acasă Locale Stiri Satu Mare Noul președinte al Consiliului Județean al Elevilor Satu Mare este Mihaela Ban

Noul președinte al Consiliului Județean al Elevilor Satu Mare este Mihaela Ban

Marți, 18 noiembrie, a avut loc ultima ședință a Consiliului Județean al Elevilor (CJE) Satu Mare din mandatul 2013-2014. La această ședință au participat 16 președinți ai consiliilor școlare cu drept de vot, biroul executiv și biroul de presă al actualului Consiliu Județean precum și candidații pentru noul mandat. Mihaela Ban a fost aleasă în funcția de președinte al CJE Satu Mare.
De la ședință nu au lipsit nici coordonatorii acestui consiliu și anume profesorul Sergiu Săveanu și inspectorul școlar Nicu Sever Miclăuș.
După ce Paul Marc, președintele CJE al acestui mandat și-a luat rămas bun de la actualul BEX și BDP pe ordinea de zi a urmat prezentarea raportului de activitate al mandatului care a fost unul productiv și plin de activități care a făcut consiliul să iasă la suprafață după o perioadă în care a stat într-un con de umbră.
După ce fiecare candidat și-a prezentat dosarul și și-a motivat candidatura, s-a trecut la vot. Mihaela Ban de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” este noul președinte al Consiliului Județean al Elevilor, iar vicepreședinții sunt Iulia Feier de la Liceul Teoretic Carei și Mark Biba de la Liceul Ortodox „Nicolae Steinhardt”. Noul secretar este Larisa Fedorca de la Colegiul Național „Ioan Slavici”.
Pe departamente, au fost aleși următorii elevi: Departamentul de cultură, educație și programe școlare – Matei Dobrescu; Departamentul de comunicare și relații publice – Tudor Moisa; Departamentul avocatul elevului – Robert Mununar; Departamentul de concursuri școlare și extrașcolare – Anamaria Goie; Departamentul de formare și educație nonformală – Delia Gabor; Departamentul de sport și programe de tineret – Remus Fernea.
În final, inspectoruș Nicu Sever Miclăuș a felicitat noul birou executiv și le-a urat mult succes în noul mandat. Totodată, le-a sugerat să aibă o „cafenea a elevilor”, în care să se întâlnească la o savarină și unde să stabilească proiecte.
Ședința s-a terminat cu o poză de grup, ce completează istoria CJE Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente