marți, mai 21, 2024
Acasăinterviu Jurnal“Nu uitati niciodata de oamenii care v-au fost alaturi în orice moment”...

“Nu uitati niciodata de oamenii care v-au fost alaturi în orice moment” Interviu cu Carla Lucaci

CarlaLucaciPentru început poți să îmi spui câteva lucruri despre tine?

Mă numesc Carla Lucaci, am 20 de ani și sunt născută în județul Satu Mare. Anul trecut am absolvit Liceul de Artă, iar în prezent lucrez la un hotel ca recepționeră. Mă consider o persoană multilaterală, preocupată de tot ce înseamnă artă și frumos, motiv pentru care toate hobby-urile mele se regăsesc în domeniul artei.

Care sunt culorile care te avantajează?

Fiind o persoană foarte sociabilă, prietenoasă și plină de viață, mă caracterizează culorile vii. Roșul în primul rând deoarece radiază feminitate, siguranță de sine și un caracter bine definit, zic eu.

Ce părere ai despre vedetele apărute peste noapte in show biz?

Adevăratele talente nu apar peste noapte. Chiar dacă ai un talent înnăscut trebuie să ți-l dezvolți pe parcursul întregii vieți, asta însemnând multă muncă, voință și seriozitate.

Cum arată pentru tine iubitul ideal?

Este evident că foarte mult contează și exteriorul, adică fizicul dar și tot ce radiază acea persoană, apariția lui în orice loc și orice situație. Pentru mine contează și foarte mult gândirea acelei persoane, să avem subiecte comune, să pot dezvolta orice alt subiect cu el, să-și dovedească sentimentele față de mine prin fapte nu prin vorbe, să fie sincer, să mă respecte și să-mi fie alături atât la bine cât și la rău.

 

Crezi în dragoste la prima vedere?

Nu cred în dragoste la prima vedere. Consider că dragostea adevarată se formează în timp, fiind construită caramidă cu caramidă din partea ambelor parți.

 

Ce pasiuni ai ?

Pasiunile mele constă în tot ceea ce înseamnă artă, călătorii și programe comune cu persoanele dragi mie.

 

Ce înseamnă dansul pentru tine?

Dansul este o artă. El este pasiunea mea de 15 ani încoace. Prin dans poți să-ți exprimi diferite sentimente, stări și pasiuni.

 

Care este stilul de dans care îți place cel mai mult?

Sunt foarte multe stiluri de dans care îămi plac, dar dansurile pe care le-aș scoate în evidență sunt : salsa și kizomba, două extremități care defapt mă și caracterizează : sentimentalismul și temperamental din mine.

Care sunt dansatorii tăi preferați?

Nu aș dori să evidențiez pe nimeni deoarece în lume au fost și sunt foarte mulți dansatori de mare clasă în diferite stiluri de dans, începând cu anii ’20 până în ziua de azi, nume de prestigiu, talente înnascute pe care le consider un exemplu.

 

Ce apreciezi cel mai mult la un om?

Sinceritatea, deoarece consider că acestă calitate este cea mai importantă

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

Satu Mare este orașul pe care ori de câte ori l-am părăsit mi-a fost dor de el și m-am întors cu drag ACASĂ!

Cum crezi că sunt priviți tinerii în ziua de azi?

Din păcate datorită unor “excepții” toți tinerii sunt priviți cu aceiași ochi, deși și în ziua de azi există tineri bine-crescuți cu mult bun simț care stiu să respecte, tineri care gândesc profund, care știu ce vor de la viață, poate mai puțini cunoscuți, poate mai retrași, dar ei exista! Din fericire eu cunosc mulți tineri de acest gen.

 

Mulțumesc pentru timpul acordat, în finalul interviului te rog să le transmiți un mesaj cititorilor noștri.

Nu uitați niciodată de oamenii care au fost, sunt și vă vor fi alaturi pe tot parcursul vieții, în orice moment și în orice situașie! Milțumesc și eu pentru interviu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente