marți, mai 28, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareO polițistă din Petrești a omorât o persoană pe trecere de pietoni

O polițistă din Petrești a omorât o persoană pe trecere de pietoni

În data de 01 octombrie 2013, orele 20:03, în localitatea Petrești, județul Satu Mare, Bianca A., de 25 ani, agent de poliție în cadrul Sectiei 5 de Poliție Rurală Petresti, aflandu-se  în exercitarea serviciului de patrulare,  conducând autospeciala marca VW Vento, proprietatea I.P.J Satu Mare, în localitatea Petrești,  în condiții de carosabil umed si ploaie ușoara, nu a acordat prioritate de trecere unui grup de persoane angajate în traversarea regulamentară a străzii, pe trecere pentru pietoni marcată  corespunzător,

accidentându-le pe P. Maria de 75 ani si G. Catalin de 68 ani ambele din loc Petresti, județul Satu Mare.

Numita P. Maria a decedat în timpul transportului cu ambulanța la Spitalul municipal Oradea, judetul Bihor, iar cea a doua victimă G. Catalin a fost transportată și  internată la Spitalul Județeam Satu Mare unde a fost supusă tuturor investigațiilor medicale stabilindu-se că  aceasta a suferit policontuzii prin accident rutier si fractura os metacarpian drept, persoana fiind externata cu recomandări ortopedice.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

In cauză, cercetările continuă.

3 COMENTARII

    • Stimate domn Vasile ! Daca esti sofer , si tu ar trebui sa stii ca nu-i scris la nimeni in frunte ce va pati peste dupa ce se urca la volan , si as dori sa fac abstractie de la faptul ca e politista . Stim cu totii(majoritatea) cum e sa conduci pe timp de ploaie ……..
      Intr-adevar e trist pentru ambele parti implicate, pentru ambele familii .
      Condoleante pentru familia decedatei , insanatosire pentru cealalta ranita si tarie si credinta pentru politista!!!!!!!!!!

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente