luni, iunie 17, 2024
AcasăsusOrganizația Femeilor UDMR îi cer consilierului Virgil Enătescu să-și ceară public scuze...

Organizația Femeilor UDMR îi cer consilierului Virgil Enătescu să-și ceară public scuze de la Eva Mărginean

Organizația Femeilor din cadrul UDMR din jud. Satu Mare dorește să atragă atenția asupra unui eveniment nefericit și revoltător. La ședința din 30 septembrie a Consiliului Județean Satu Mare, în mijlocul unei dezbateri aprinse, consilierul Virgil Enătescu (PNL) s-a adresat într-un mod inacceptabil către doamna Éva Mărginean, consilier UDMR. Pe de o parte, considerăm că un asemenea ton nu poate fi permis în cadrul autorității superioare a județului unei țări civilizate, pe de altă parte, este inacceptabil ca în secolul al 21-lea un bărbat să își permită calificarea unei femei ca „hibridă”.

Gestul său îl califică atât pe dânsul, cât și partidul pe care îl reprezintă. Situația este cu atât mai gravă dacă socotim că o persoană aflată într-o poziție responsabilă își permite un asemenea comportament, indiferent de calitatea victimei: o doamnă, o colegă sau orice altă persoană din jud. Satu Mare care trăiește într-o căsătorie mixtă.

De aceea, solicităm ca domnul consilier să-și ceară scuze public pentru declarația făcută la adresa doamnei Mărginean, consilier UDMR și membru activ al Organizației Femeilor din cadrul UDMR din jud. Satu Mare.

Piroska Szász

președinte

Organizația Femeilor UDMR din jud. Satu Mare

15 COMENTARII

 1. Vai si amar de voi ca nu ganditi, e romania aici sau ungaria, oare cat vom mai accepta sa isi bata joc ungurii de tara noastra, bozgorti imputiti

 2. Ildiko, cam pocesti limba noasta draga, De ce ii iei apararea tatei, este o nemernica, sa taca pana e inca acolo, pacat ca nu o zboara Stef cu suturi in fund de acolo

 3. Ce gunoaie de udmr, sa il puna sa isi ceara scuze Enatescu, ei judeca putin ca vorbesc, omul asta nu a gresit nimic, ca i-a criticat de ce in carei porcul ala de primar face numai ce vrea el?

 4. Nu mai lasati minoritatile aste mizerabile sa ne distruga tara imaginea ei, UDMR ar vrea sa puna mana pe tot ce avem noi, nu pot sa cred ca la comisia juridica exista asa o femeie, o cioplitura in rahat, Eva Margineanu, sa taca ca oricum cand deschide gura rade un judet intreg

 5. Pacat ca Enatescu isi pune mintea cu hibrida asta cum zice el, este inadmisibil ca o femeie care se balbaie toata sedinta sa se tina mare si tare in CJ, oare cat vor mai dura magariile astea UDMR-iste.

 6. Cum au curaj tatele astea scarboase sa il puna sa isi ceara scuze? De faptele mizerioase ale primarului Eno de la Carei cine raspunde? Hai mai mere-ti si va vedeti de partidul vostru ala verde ca diareea, jos cu UDMR-istele astea spurcate.

 7. analfabetu de rotar a dat si el cu mucii infasole si apoi se apuc ade scris… vomaturi,cacica prostu daca nu e fudul parca nu e prost desptul..da mai degraba e mare suparareaaa ca nu e geza si e Gheza…ca sa vezi atunci osanale la udemereu…si ce circ ar fi facut cand un primar roman ar fi batjocorit monumentele unguresti cum a facut kovacs cu cel de la carei si de craciun si de centenarul lui vida si acum cu harta.
  nici macar nu au avut curaju sa ia atitudine udemereii si au aruncat in fara nou nascuta organizatie feminista….ati vrea voi sa aveti un artist de talia lu vida gheza ca nu degeaba academia romana a decretat anul 2013 ca anul centenar vida gheza si a lansat si albumul cu lucrarile lui…mare suparare la iudemereii complexati pana la a sterge de pe harta un monument in speranta ca va si disparea….

 8. Nemernicele aste UDMR-iste, sa ne traga pe toti romanii de ranga, asta, pardon doamna Eva, care nici nu stie ca vorbeasca clar si in limba romana, ce mama dracului cauta in consiliu judetean, jos cu papita, nu poate ea sa se compare cu Enatescu, un om care are o istorie in fata nu ca ea o fomista de ciolan

 9. Doamnele astea nou aparute de la cratita sa isi ceara scuze de la romanii din CAREI pentru afronturile aduse de primarul KOVACS comunitatii romanesti prin omiterea trecerii pe harta orasului a monumentului ostasului roman si a bisericilor romanesti!!!
  astea nu vad mai departe de capacu de la oala sau ce cred ele ca fac????
  si mitzike sclifosita asta e oricum binecunoscuta in carei pentru cate persoane a pacalit si mai bine sa se ocupe de ghita al ei ca nici ea nu stie bine ce este pana la urma!

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente