Acasă Educatie&Cultura Oana Mîndruț și-a lansat cartea “Arta de a trăi cu eleganță”

Oana Mîndruț și-a lansat cartea “Arta de a trăi cu eleganță”

DSC_0204Consiliul Județean Satu Mare, în colaborare cu Biblioteca Județeană Satu Mare a organizat, joi, 20 iunie, în Sala Multimedia a Bibliotecii Județene lansarea cărții Oanei Mîndruț, “Arta de a trăi cu eleganță”. apărută la Editura Facultății de Studii Europene din Cluj-Napoca.

Cartea Oanei Mîndruț a apărut la Editura Facultății de Studii Europene din Cluj-Napoca. La lansare au participat și au luat cuvântul Angela Câmpian, director interimar al Bibliotecii Județene, Sorin Martin Vereș, directorul de cancelarie al Instituției Prefectului, Paula Horotan, șef serviciu relații cu publicul în cadrul Bibliotecii Județene și Voicu D. Rusu, publicist și realizator la Nord-Vest TV.

Autoarea a mărturisit că a dorit să-și lanseze cartea la Satu Mare în aceeași zi în care a participat la Colegiul Național „Doamna Stanca” la întâlnirea de 20 de ani de la absolvirea liceului. Pentru ea a fost o adevărată bucurie să-și lanseze cartea avându-i alături pe foștii colegi de liceu.

Cartea Oanei Mîndruț aduce în fața cititorilor o nouă conduită în bunele maniere și se adresează tuturor cititorilor indiferent de vârstă. Este o carte interesantă și totodată originală, autoarea fiind formată ca jurnalistă. Suntem tentați să credem că știm totul despre bunele maniere, dar citind cartea, ne vom da seama că mai avem câte ceva de învățat. Fiecare epocă are obiceiurile și moda ei. Arta conversației constituie un capitol al cărții, cu o pondere însemnată. Acest adevărat ghid de comportare ar trebui să se regăsească în biblioteca fiecăruia dintre noi. Sincere felicitări Oanei Mândruț pentru această carte înțeleaptă și curajoasă pe care a scris-o.

DSC_0207

DSC_0205

DSC_0212

DSC_0213

DSC_0215

DSC_0218

- Advertisment -

Cele mai populare

A fost reactualizată lista țărilor cu risc epidemiologic

Joi, 29 iulie a.c., a fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. În acest context, toți...

Ziua Imnului Național marcată la Satu Mare

Anual, la data de 29 iulie, este celebrată Ziua Imnului Național. În acest context, în municipiul Satu...

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Comentarii recente