29.8 C
New York City
vineri, iulie 1, 2022
AcasăPoliticaLocalOficial. Alianță la nivel local între PNL, PSD și UDMR

Oficial. Alianță la nivel local între PNL, PSD și UDMR

Inevitabilul s-a produs și după lungi negocieri, alianța guvernamentală se înfăptuiește și la nivelul județului Satu Mare. Adică, PNL, PSD și UDMR și-au dat mâna. În acest sens Biroul Permanent Județean al Partidului Național Satu Mare a adoptat o rezoluție în vederea susținerii acestui parteneriat.

Această alianță va conta atât la nivelul Consiliului Județean Satu Mare, cât și la nivelul Consiliului Local Satu Mare.

Ca urmare a acestei alianțe, PSD va primi un post de viceprimar la municipiu și un post de vicepreședinte la Consiliul Județean. 

”Avem datoria să dezvoltăm județul și să aplicăm cu toții programul de guvernare al PNL PSD UDMR. Susținem formarea unei majoritați in Consiliul Local al Municipiului Satu Mare și Consiliul Județean Satu Mare formată din UDMR- PNL- PSD.

Obiectivele sunt clare pentru noi și ele sunt în concordanță cu platforma de guvernare. Proiectele asumate pentru județul Satu Mare, trebuie să meargă înainte iar pentru asta e nevoie ca toate forțele politice aflate în coaliția de guvernare să conlucreze pe toate palierele politice și administrative.

Suntem convinși că este în interesul locuitorilor județului să ne adunăm energiile pentru a pune în aplicare programul de guvernare atât la nivelul țării cât și la nivelul județului Satu Mare.

Credem că e important să separăm problemele politice de cele administrative și să servim cetățenii cât mai eficient cu atât mai mult cu cât astăzi traversăm o perioadă complicată”, a transmis președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente