duminică, aprilie 21, 2024
AcasăEducatie&CulturaFoto. Cei mai buni elevi ai județului Satu Mare au fost premiați...

Foto. Cei mai buni elevi ai județului Satu Mare au fost premiați de Inspectoratul Școlar

Joi, 9 iunie 2022, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a organizat Gala olimpicilor sătmăreni.

Gala s-a dorit a fi o modalitate de a recompensa performanța în educație a elevilor care s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor naționale și a celor care au primit premii și mențiuni, la toate disciplinele, în anul școlar 2021-2022.


Au fost premiați elevii, profesorii coordonatori și directorii din unitățile de învățământ a elevilor participanți, și anume 242 de elevi, 181 de profesori și 59 de directori.
S-a omagiat efortul, perseverența, pasiunea elevilor și a profesorilor care îi pregătesc pentru olimpiade și concursuri.

Organizarea de manifestări dedicate performanței în educație este o garanție a faptului că misiunea Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare este și aceea de a încuraja, dar și de a răsplăti efortul intelectual al generațiilor de elevi care se dedică, cu pasiune și îndârjire, studiului disciplinelor premiate în cadrul acestui eveniment.

La acest eveniment au participat domnul deputat Adrian Cozma, domnul prefect Radu Roca, domnul subprefect Romeo Pop, domnul decan Alexandru Jădăneanț al Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Vest din Timișoara, elevi, profesori și directori.

Sponsorul evenimentului a fost „Mueller și prietenii” SRL din ODOREU, care a oferit tuturor elevilor prezenți pachete cu dulciuri.
Le mulțumim pentru generozitate și implicarea de care au dat dovadă astfel încât evenimentul să fie o reușită, iar elevii să se bucure de câteva momente speciale dedicate lor și dascălilor.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente