29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăSportLocalOlimpia a câștigat în ultima fază meciul cu Luceafărul Oradea în doar...

Olimpia a câștigat în ultima fază meciul cu Luceafărul Oradea în doar 9 oameni

OlimpiaSâmbătă, la Satu Mare s-a disputant un meci nebun între Olimpia și Luceafărul Oradea, meci ce a contat pentru etapa a 5-a din Liga a II-a. O partidă nebună. În care Olimpia a rămas din minutul 75 cu doar 9 oameni pe teren, Muntean fiind eliminate în minutul 57 pentru o lovitură nesportivă și Vasile Pop pentru cumul de cartonașe galbene, al doilea venind după o simulare la mijlocul terenului a acestuia.

Meciul a început pentru Olimpia cu problem înainte de fluieraul de start, când Pană s-a accidentat și a fost înlocuit cu Villand. Luceafărul a intrat mai bine în meci, având prima ocazie prin Roșu, care din 8 metri a șutat pe lângă. A urmat apoi o partidă de uzură, iar cu 4 minute înainte de finalul primei reprize, a venit și primul șut pe spațiul porții, Faur a trimis cu capul o minge către poartă, iar Goia a reținut.

Ultima ocazie din prima repriză, i-a revenit tot Olimpiei, Muntean șutează de la 16 metri, dar portarul advers reține din nou mingea.

La pauză, Ludușan îî i-a locul lui Villand.

În minutul 50, oaspeții au o ocazie foarte periculoasă, Roșu a trimis către poartă sătmăreană, iar Heil respinge de pe linia porții. În minutul 57, Olimpia rămâne în 10 oameni, după ce Muntean primește roșu direct, în urma unui fault dur într-o zonă neutră, la Balea, dar impresia rămâne că arbitrul a făcut exces de zel.

Acelaș Roșu de la oaspeți, care a fost cel mai periculos om al lor, din 6 metri trimite peste transversală. Două minute mai târziu, Vasile Pop scăpat singur în careul oaspeților, îl driblează pe Hlinca, care apoi îi pune piedică acestuia, însă centrarul partidei,dictează doar corner, spre supărarea tuturor celor prezenți la meci.

După alte 10 minute, Olimpia rămâne în 9 oameni, Vasile Pop primește al doilea galben pentru o simulare, la 35 de metri de poartă.

După această fază, Olimpia a început un joc de distrugere și de menținere a rezultatului. Lukacs având în minutul 80 o ocazie, când a trimis cu capul pe lângă poartă din 8 metri.

În minutul 92 antrenorul Bogdan Andone a fost trimis și el în tribună, după mai multe proteste la adresa arbitrului.

Doua minutul mai târziu, mai exact în minutul 94 Olimpia detonează “bomba”!! În 9 oameni, gazdele reușesc să marcheze, la primul șut pe poartă al reprizei secunde. În urma unui atac al oaspeților, respins de apărarea sătmăreană, mingea ajunge la Onicaș, iar acesta de la 45 de metri, trimite peste Goia, ieșit din poartă.

Olimpia Satu Mare:Anca-Trip – Ciul, Fl. Mureșan, Heil, Iuhas (cpt.) – Onicaș, Krausz (R. Rus ’70) – Villand (Ludușan ’46, Bura ’85), V. Pop, D. Muntean – Faur
Rezerve neutilizate: Andr. Preda – Duruș, Erdei, Sil. Pană
Antrenor: Bogdan Andone
Eliminați: D. Muntean ’57 (roșu direct), V. Pop ’75 (cumul de cartonașe galbene), Bg. Andone ’90+2 (antrenor trimis în tribune)

Luceafărul Oradea:Goia – Nogo (Feher ’66), Fl. Ilie, Hlinca, I. Ban – D. Lukacs – C-tin. Roșu (cpt.)(Balla ’83), Țegle, Sg. Moga (Cigan ’77), Balea – Arnăutu
Rezerve neutilizate: Ed. Pap – P. Păcurar, D. Costea, Drăgan
Antrenor: Erik Lincar

Lui Erik Lincar nu i-a venit să creadă că a pierdut. ”Am preluat echipa de câteva zile, nu puteam face minuni. Nu aveam cum să pregătesc jocul în sensul unei superiorități numerice. E o rușine că am pierdut în asemenea condinții”, a spus antrenorul aflat la debut cu Luceafărul.

Bogdan Andone a rămas la fel de supărat pe arbitraj și după bucuria golului lui Onicaș. ”Permiteți-mi să vă pun și eu o întrebare: când vom beneficia de un arbitraj corect?”, au fost singurele cuvinte ale antrenorului la conferința de presă de după partidă.

Olimpia rămâne cu doar două goluri primite în acest sezon, ambele din penalty, la Mioveni în ultimele minute și acasă cu FC Brașov. Cu aceste trei puncte, sătmărenii acumulează 10 puncte și urmă în primele locuri ale Ligii 2, în timp ce Luceafărul rămâne doar cu trei puncte și se află pe loc retrogradabil.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente