luni, decembrie 4, 2023
AcasăSportLocalOlimpia a câștigat meciul Râmnicu Vâlcea de pe teren propriu

Olimpia a câștigat meciul Râmnicu Vâlcea de pe teren propriu

 

56ed638c95f9cfb74e000000Sâmbătă 21 mai Olimpia a primit vizita celor de la CSM Râmnicu Vâlcea într-un meci din Liga a II-a seria a II-a etapa a 8-a din play-out. Până acum parcursul Olimpiei din play-out este unul foarte bun echipa fiind pe locul 1 în clasamentul play-outului. Iar atacanții Mărkuș și Buhăescu sunt lideri în clasamentul golgheterilor, ambii cu căte 6 goluri înscrise.

Olimpia a avut prima ocazie în minutul 3, atunci când portarul advers a degajat greșit până la Lukacs, iar șutul acestuia de la 16 metri trece alături.

În minutul 20, Buhăescu a tras și el puternic de la 16 metri, la o palmă de vinclul stâng al porții apărare de Fildan.

După prima jumătate de joc, Vâlcea are o ocazie periculoasă, șutul lui Neagoe din 10 metri este scos cu greu în corner de sub transversală de Șuta. Două minute mai târziu oltenii au o nouă ocazie mare de gol. Costin Stoica reia cu capul puțin peste poartă.

În minutul 36 Olimpia preia avantajul pe tabelă, prin Rus care a centrat din colțul dreapta al careului de 16 metri, Faur plonjează la 7 metri și reia cu capul în stânga portarul, lângă bară.

Olimpia rămâne în atac, Lukacs a șutat de la 20 de metri, portarul Fildan reține după plonjon. Apoi acelaș Faur reia din nou o minge cu capul din 8 metri, din nou Fildan este la post.

Înainte de pauză, oaspeții reușesc egalarea Ludușan trimite din stânga terenului în careu, Firțulescu, liber la 10 metri, singur cu Șuta, înscrie la colțul scurt.

La debutul reprizei secunde prima ocazie le-a aparținut celor de la CSM Costin Stoica a centrat de pe stânga, iar Neagoie singur din trei metri a trimis pe lângă poarta goală.

În minutul 54 Buhăescu șutează din colțul stânga al careului de șase metri și Ionuț Stoica respinge din fața porții în corner.

În minutul 56 Samson îl faultează dur pe Kanalos, ia al doilea galben și este eliminat.

Cu un om în minus, Vâlcenii pun pericol la poarta Olimpiei, Stoica din alergare șutează de la 16 metri în diagonal, iar Șuta respinge în corner.

Buhăescu are șansa să o ducă pe Olimpia în avantaj, șutează, poratarul advers era bătut, însă mingea lovește transversal.

Mărkuș, care lovește greșit mingea din 10 metri și Kanalos care îl întinde pe Fildan, aveau să prevestească golul din minutul 74. Heil insistă la o minge pe stânga, centrează în marginea careului mic, acolo de unde Mărkuș, aflat în poziție centrală, reia din cădere în stânga lui Fildan,  lângă bară.

Conduși pe tabelă și cu un om în minus, CSM Vâlcea a păstrat speranța unui rezultat egal, dovadă fiind și cele două ocazii din ultimele minute ale lui Neagoe și Artean, la ambele Șuta având reflexe și salvând-o pe Olimpia.

Ultima ocazie le-a aparținut sătmărenilor, Kanalos scapă singur de la centrul terenului și din 10 metri trimite pe lângă poarta lui Fildan. Ocazie mare Olimpia.

 

►Olimpia: Șuta – Ciul, Heil, Onicaș, Brata – D. Munteanu(min. Sălăgeanu) (cpt.), R. Rus, Faur, D. Lukacs(min.46 Kanalos) – Buhăescu, Mărkuș(min. 77 Villand)

Rezerve: Cherecheș – Fl. Mureșan,. Bîgiu, Iuhas, Sălăgeanu, Villand, Kanaloș

Antrenor: Mircea Bolba

 

►CSM: Fildan – Samson, Ct. Pîrvulescu, I. Stoica (cpt.), Dumitrașcu – Artean – Firțulescu, A. Neagoe, Cl. Ștefan, R. Georgescu – C-tin. Stoica

Rezerve: Marinoiu – R. Petrescu, Al. Ionescu, L. Iordache, Ludușan, Alb. Voinea, Dâlbea

Antrenor: Adrian Dulcea

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente