miercuri, martie 29, 2023
AcasăSportLocalOlimpia a fost DISTRUSĂ de Kisvarda cu scorul de 9 la 0

Olimpia a fost DISTRUSĂ de Kisvarda cu scorul de 9 la 0

olimpia_kisvardaFormația sătmăreană a suferit o umilință totală în fața celor de la Kisvarda, aceeștia au pierdut cu un scor întâlnit doar în ligile inferioare sau la o miuță cu băieții în curtea școlii. Ne este tare greu de înțeles care sunt motivele acestui scor, și dacă vor fi găsiți cei vinovați și pedepsiți sau daca această lipsă de interes va continua la Olimpia. Un lucru este clar, jucătorii Olimpiei au fost cu capul în nori și trebuie să se trezească.

 

Cantonamentul nu a fost nici lung, departe sau greu astfel încât jucătorii să poată da vina pe acest lucru. Aceștia au intrat în cantonament în oraș și au stat la hotel 5 zile, având doar un antrenament serios pe zi. Probabil, totuși, se poate da vina pe cantonament, însă din cauza locației, acesta fiind la oraș, unde jucătorii au putut fi atrași de ispite, și aici mă refer să-și petreacă serile până noaptea târziu pe terase, astfel ziua fiind obosiți și neavând forță să se antreneze.

Antrenorul Mircea Bolbă abia a reușit să lege câteva cuvinte. “N-am trăit în viața mea așa ceva. Nici ca jucător și nici ca antrenor. Nu dau vina pe nimeni, îmi asum responsabilitatea eșecului. Și o spun cu toată responsabilitatea, după acest eșec nu mai pot să rămân antrenor principal la Olimpia. Aceasta este decizia pe care am luat-o acum”, au fost vorbele spuse de, cel puțin după declarație, fostul antrenor al Olimpiei.

Despre joc nu sunt multe de discutat, la o înfrângere cu 9 la 0 e clar ca jocul nu a fost unul bun, însă sunt destule întrebări la care așteptăm un răspuns după acest joc. În primul rând, oare această este adevarată valoarea a Olimpiei, a jucătorilor, a antrenorului? Oare până acum aceștia ne-au închis gura cu niște rezultate obținute doar ei știu cum și acum că situația financiara este grea vedem adevărata față?

Am mai scris eu despre jucătorii Olimpiei, că nu sunt serioși și că de multe ori așteaptă finalul meciului, apoi finalul zilei ca să poată să se petreacă. Problema nu e aici, fie ei și jucători de fotbal au dreptul lor să își petreacă timpul cum vor, însă dacă se pot distra să fie și determinați și să dea totul pe teren, nu să intre pe teren ca și cum s-ar plimba pe Corso.

Venind vorba de Bolba, poate că ar fi mai bine ca acea afirmație de la finalul jocului să se și întămple și sa plece cu capul sus să lase locul unuia care chiar ar fi competent să conducă o echipă în Liga a II-a, cu siguranța sunt antrenori în acesta oraș care ar putea face o figură frumoasă cu echipa fanion a orașului.

 

Până una alta, noi nu avem puterea de a schimba ceva, însă putem doar să ne dăm cu părerea și să așteptăm să vedem ce măsuri vor fi luate de noua conducere, care sperăm să își facă treabă și care să reușească o împăcare cu galeria echipei după ce aceștia au fost certați cu fosta conducere.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente