Acasă Sport Local Olimpia a învins FC Bihor cu scorul de 2-0

Olimpia a învins FC Bihor cu scorul de 2-0

Olimpia a învins sâmbătă dimineata, pe teren propriu pe FC Bihor cu scorul de 2-0 și sunt primele goluri înscrise de galben-albaștrii dupa  trei etape în care nu au marcat. Feier în minutul 14 și Villand în minutul 65 au înscris golurile victorie pentru Olimpia, care în urma acestei victorii strânge 13 puncte în clasament și are 3+ la golaveraj.

Primul gol a venit de pe partea lui Gavrilescu, acesta centrând în careu, Petrică Dragoș a prelungit balonul care ajunge la Feier și acesta a finalizat marcând cu capul. Mai apoi oaspeții au dominat restul primei reprize, aceștia având câteva ocazii mari de gol prin Raymond Lukacs, însă din fericire pentru Olimpia, aceștia au intrat la vestiare cu avantajul de 1 la 0.

Odata cu începerea reprizei secunde, galben-albaștrii au fost mai motivați, iar în minutul 54, Gavrilescu centreaza foarte bine pentru Dragoș, acesta reia cu capul, dar balonul trece pe lângă poartă. Peste doar 10 minute, acelaș Gavrilescu cu centrarea în careu, balonul ajunge la Villand, care înscrie cel de-al doilea gol al partidei și stabilește scorul final, 2-0 pentru Olimpia.

Acelaș Raymond Lukacs a fost omul periculos al bihonrenilor și în partea secundă, dar de fiecare dată Șuta a apărat impecabil, reușind să păstreze poarta Olimpiei intactă. În final, datorită golurilor lui Feier și Villand, sătmăreni obțin cele trei puncte puse în joc.

 

„Am știut dinainte de meci ce ne va aștepta, a fost un meci destul de greu și mă bucur că de ziua mea, echipa a reușit să-mi facă o surpriză. A fost o victorie muncită și mă bucură că am reușit să câștigăm, asta e bine pentru moralul nostru.” , a declarat jucătorul Dumitru Muntean.

 

„Sunt mulțumit de rezultat și de faptul că am reușit să marcăm. Toată săptămâna am vorbit numai de victorie. E victoria lor, meritul lor, am simțit că astăzi nu putem scăpa această victorie. Cei de la Bihor au avut și ei momente bune, dar am reușit să scăpăm fără gol și e foarte importat că am marcat și am avut și ocazii” , a declart antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

 

Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat: Șuta – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Gavrilescu (min. 66 Zsiga) , Micaș, Villand, Kinczel, Dragoș (min. 82 Marinaș) , Feier (min. 78 Hanus) .

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente