Acasă Sport Local Olimpia a învins în deplasarea de la Bihor prin golul lui Bălău

Olimpia a învins în deplasarea de la Bihor prin golul lui Bălău

Olimpia Satu Mare a disputat miercuri, în deplasare la Oradea, meciul etapei a XIX-a a Ligii a II-a la fotbal, în compania formației locale FC Bihor. Sătmărenii au învins echipa gazdă cu scorul de 1-0 și astfel, se află din nou pe poziția de play-off, mai exact pe poziția a 6-a cu 28 de puncte.

„Galben-albaștrii” au controlat întreg jocul. În minutul 19, Olimpia a înscris pe contraatac, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Din minutul 35 echipa gazdă a jucat în zece oameni și asta deoarece Haș a fost eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene.  La pauză scorul a rămas neschimbat 0-0.

Nici în partea a doua a jocului, elevii antrenorilor Tiberiu Csik și Mircea Bolba nu s-au lăsat dominați, iar în minutul 61, Gavrilescu i-a centrat balonul lui Bălău, iar acesta din 5 metri a înscris golul care a adus Olimpiei cele trei puncte puse în joc.

Singura ocazie a gazdelor a fost în minutul 71 când Bic a încercat să restabilească egalitatea, dar Anca nu s-a lăsat păcălit. Deși sătmărenii au avut numeroase ocazii în acest mitan secund, tabela a indicat la final scorul de 0-1.

„Este o bucurie mare că am câștigat și am acumulat cele trei puncte foarte importante. Fiecare punct a contat și va conta în continuare. Trebuie să apreciem fiecare punct și fiecare victorie. Putea să fie mai mare diferența de scor, să fie o victorie mai ușoară, însă important este că am câștigat”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

 

Olimpia: Anca – Mureșan, C. Ene (46 Bujor), Bălău, C. Iuhas (cpt.) – Gavrilescu, R. Villand, Micaș, D. Muntean – Feier (81 Boștină), Lemac (77 Faur).

Olimpia Satu Mare primește sâmbătă,vizita formației CSM Râmnicu Vâlcea pentru a disputa meciul etapei a XX-a a Ligii a II-a la fotbal. Partida se va juca de la ora 11.00.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente