29.8 C
New York City
joi, august 18, 2022
AcasăSportLocalOlimpia a pierdut la Bihor

Olimpia a pierdut la Bihor

Olimpia a jucat sâmbătă de la ora 11 în etapa a III-a din playout-ul Ligii a II-a în deplasare împotriva celor de la FC Bihor.

Gazdele au început mai bine meciul și în minutul trei au avut deja prima ocazie, au beneficiat de o lovitură de pedeapsă. Letan execută, Miron respinge mingea. Balonul ajunge la Lupu, care e faultat de Bujor și centralul indică din nou punctul cu var. 1-0 După îndelungi proteste, timp în care R. Lukacs și Bujor au primit cartonaș galben. A doua oară jucătorii bihoreni nu au mai ratat, iar R. Lukacs a înscris pentru 1 la 0. Peste doar patru minute Cigan poate face 2-0, dar șutul său e blocat în ultimul moment. În minutul 17  Olimpia reușește să restabilească egalitatea  Gavrilescu profită de o neînțelegere în defensiva orădenilor, pasează la șase metri la Bujor, care trimite cu latul la colțul scurt și îl invinge pe portar.  Minutul 33 aduce golul de 2 la 1 pentru bihoreni, Fază prelungită de atac. Corner executat de Bic de pe stânga, mingea trece pe la Pop și Lazăr și ajunge în patru metri la R. Lukacs, care reușește „dubla”. Iar la pauză scorul era de 2 la 1 pentru FC Bihor.

Antrenorul Tibi Csik a făcut două schimbări la pauză în speranța că va reuși să întoarcă scorul, așadar a ieșit Faur, și a intrat Szalkai, în timp ce Feier este schimbat cu Boștină. Cu toate că Olimpia a făcut două schimbări și își dorea mai mult să înscrie, tot echipa gazdă a marcat. În minutul 58 șutează de la 35 imparabil și îi duce pe orădeni aproape de victorie. În minutul 83  Olimpia nu se dezminte și revine pe final de meci. Boștină înscrie cu un șut de la 20 de metri și menține suspansul.

Scorul final este de 3 la 2 pentru FC Bihor.

Arbitru: Marius Chițu (Târgoviște); Asistenți: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe) și Marius Bălan (Dej)

►FC Bihor: Smaranda – Letan, Fl. Lazăr (cpt.), Pascariu, R. Lupu  – Haș, Străuț – Fl. Pop, Bic, Cigan – R. Lukacs

Rezerve: Sălăjan – Mintaș, M. Popa, M. Stancu, Sorian, Z. Lukacs, Mihuț

Antrenor: Alexandru Pelici

►Olimpia: Miron – D. Muntean, Fl. Mureșan, C. Ene, Iuhas (cpt.) – Gavrilescu, Villand, Roghină(min. 60 Rus), Faur(min. 46 Szalkai) – Vl. Bujor, Feier( min. 46 Boștină)

Rezerve: Suta – Scvarzkopf,, Bălău, Romario Rus, Al. Boștină, D. Lemac, Szalkai

Antrenor: Tiberiu Csik

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente