29.8 C
New York City
duminică, septembrie 25, 2022
AcasăCosul cu vipereBil(l)a din CNP

Bil(l)a din CNP

Într-un binecunoscut supermarket din Satu Mare, o femeie care având mare nevoie de un storcător de fructe, s-a deplasat să își achiziționeze unul, nu foarte complicat, model ce nu necesita certificat de garanție. Femeia plătește, pleacă acasă cu marfa dar, surpriză, când deschide ambalajul, storcătorul era praf și pulbere.

Într-un suflet, doamna se întoarce la magazin, dar cei de acolo aproape că refuză să îi schimbe aparatul, deoarece: „nu aveți nici o dovadă cu nu ați dat dumneavoastră cu el de pământ în drum spre casă. „

Într-ul final, după ce pătimașa noastra i-a amenințat că îi reclamă la OPC, cei de la supermarket s-au hotărât și au vrut să îi returneze banii, problema intervine atunci când, sefa de raion, îi cere doamnei codul numeric personal (CNP), cu toții știm că acesta nu se dă oriunde și la orișicine. Femeia refuză spunând că nu are încredere în ei, pentru a le furniza această infomație. Reprezentanta magazinului declară că în aceste condiții nu poate să îi returneze bani, fapt care o înfurie și mai tare pe clientă. Femeia pune mâna pe telefon și sună la OPC, nu apucă dânșii să răspundă că reprezentanta magazinului se răzgândește ca prin minune și îi returnează banii clientei. Oare ce o fi vrut să facă acest supermarket cu CNP-ul clinetei, este o întrebare înteresantă și cum de ca prin minune banii s-au putut returna când a fost pomeni codul, OPC?

Vă sfătuim să aveți grijă cui oferiți datele dumneavoastră personale, cereți întotdeauna o autorizație de folosire a datelor personale, oricând vi se solicită să le furnizați.

Articolul precedentOlimpia a pierdut la Bihor
Articolul următorLume multa la Sâmbra oilor
- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente