Acasă Sport Local Olimpia a remizat cu Fortuna Câmpina

Olimpia a remizat cu Fortuna Câmpina

Sâmbătă, 22 noiembrie, Olimpia a primit pe teren propriu echipa AFC Fortuna Câmpina, într-o partidă contând pentru ETAPA A XIV-A, SERIA II, din LIGA A II-A. A treia partida pentrou Tibi Csik la formația sătmăreană nu a însemnat și a treia victorie, din păcate pentru Olimpia și pentru oraș, jucătorii „galben-albaștri” au remizat, scor 1  la 1.

Olimpia a început mai bine meciul, dominându-și adversarul, având câteva ocazii mai periculoase. Amintim aici ocazie din minutul 8 a lui Iuhaș, care a trimis periculos dintr-un corner executat de Bujor, mingea a trecut puțin peste transversală.olimpia (6) În minutul 18 Villand trage pe lângă poartă de la 18 metri, peste un minut Bujor are ocazie de a înscrie, acesta șutează din interiorul careului spre colțul lung, însă mingea iese în aut. După o jumătate de oră de joc, Onicaș șutează din afara careului, dar Popescu Iustin reușește să rețină.  Cu câteva minute înainte de finalul primei reprize, Bic are două acțiuni marcă proprie, ambele încheiate cu șuturi de la 16 metri, care însă au trecut puțin peste.olimpia (5)

Repriza a doua Olimpia o începe atacând, dovadă că la 15 minute de la începerea părți secunde, Boștină deschide scorul. Acesta a înscris cu un  șut de la 12 metri, fără șansă pentru portarul Popescu.

olimpia (2) La 3 minute de la deschiderea scorului, Rus șutează și el periculos însă mingea trece alături. În minutul 72, noul intratul Feier șutează și el din careu, dar fără efect pe tabela de marcaj.olimpia (4) În minutul 89, arbitrul de rezervă arată 4 minute de prelungiri, iar în minutul +92 oaspeții reușesc să restabilească egalitatea. Marin șutează de la 40 de metri, Anca și Heil s-au încurcat reciproc și mingea intră în poartă din fundașul Olimpiei. În minutul +93 Fortuna marchează pentru 1-2, dar golul este anulat pentru un offside la limită.olimpia (1)

“Felicit echipa, merită tot respectul meu pentru că au respectat întocmai cum am pregătit  meciul.  Am demonstrat că nu suntem noi de locul 7-8 unde ne aflăm acum în clasament și avem o echipă bună, preocupată de joc și care joacă fotbal. Am făcut față jocului și am dominat tactic, nu a fost un joc spectaculos, dar am controlat jocul. Păcat că a fost minutul 92”, a  declarat la finalul partidei Tiberiu Csik.

La oaspeți a jucat și fostul jucător al Olimpiei și al Vasluiului, sătmăreanul Ervin Zsiga, cel care a întrat la pauză, reușind să contribuie și el la atacurile echipei sale din repriza a doua.

►Olimpia: Anca-Trip – R. Rus, Mureșan, Heil, Iuhas (cpt.) – Bic, Onicaș Villand, D. Muntean – Bujor (min. 59 Feier) , Al. Boștină (min. 90 Micaș)

Rezerve: Șuta – Svarczkopf, Feier, Burlacu, Laso, Faur, Micaș

Antrenor: Tiberiu Csik

 

►Fortuna: I. Popescu – Dobrosavlevici, M. Marin (cpt.), Șandru  G. Damian – M. Stancu, Minciună – V. Munteanu, Honciu, Cioinac – Antohi

Rezerve: Gârlea – B. Năstase, Coteanu, H. Crișan, Birău, Asanache, Zsiga

Antrenor: Aurelian Stamate

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente