Acasă Sport Local Olimpia a remizat în ultima etapă

Olimpia a remizat în ultima etapă

oli-poliSâmbătă, 30 mai Olimpia a remizat în ultima etapă pe teren propriu împotriva juniorilor de la ACS Poli Timișoara.  Așadar sătmărenii au terminat sezonul competițional 2014-2015 au încheiat pe poziția a cincea în clasament și obține cea mai bună clasare de când a promovat în Liga a 2-a.

Sălăgean & co au protestat față de situația incertă de la club,de lipsa de perspective și de restanțele salariale. După meci , titularii au apărut în formulă completă la conferința de presă pentru a-și spune păsurile și de a cere pe mai departe sprijinul consilierilor. Pe care-i roagă să nu folosească clubul fanion ca monedă de schimb în disputele electorale dintre grupările politice.

Timișorenii au jucat sâmbătă cu juniorii împotriva “galben-albaștrilor” și au fost aproape să producă surpriza și să bată titularii Olimpiei. Cu promovarea asigurată deja, antrenorul bănățenilor Dan Alexa și-a trimis titularii în vacanță și s-a prezentat la Satu Mare cu o garnitură de puști de 17-20 de ani. Tinerii timișoreni le-au dat de lucru serios fundașilor Mureșan și Heil. În minutul 17 Corner Sălăgeanu, Iuhas se înalță și reia cu capul în spatele un fundaș advers și mingea intră în poartă, însă arbitrul dictează fault la portar și anulează golul. Mai apoi Trandu trimite pe lângă poartă de la 17 metri, iar peste 8 minute acelaș Trandu bate o lovitură liberă de pe partea dreaptă, aproape de colțul careului mare, dar balonul trece peste transversal. Ultima ocazie din prima repriza le-a aparținut gazdelor Mărkuș trage din marginea careului, dar mingea deviată se duce în corner.
În repriza a doua Timișoara printr-un contraatac inițiat de Rus, apărarea gazdelor respinge mingea la 20 de metri, de unde Marin trimite peste poartă. Au mai urmat apoi doua ocazii pentru oaspeți, Popovici scapă singru cu Anca-Trip, însă trage în brațele portarului din 12 metri, iar Rus șutează din 12 metri la o palmă de bara din stânga și ratează o nouă bună ocazie de gol. Apoi Munteanu trage de la 25 de metri, Haidău scoate de sub transversală.  Asaltul timișorenilor avea să anunțe golul care a venit în cele din urmă în minutul 59. După o acțiune în banda stângă, Trandu i-a pus mingea exemplar lui Popescu și acesta, din patru metri, a avut de îndeplinit doar o formalitate, 1-0. Ai noștri revin din ”vacanță” și la doar cinci minute după golul oaspețilorreușesc egalarea. Munteanu, pe post de servant, din colțul careului de 16 metri, îl găsește pe Faur, aflat într-o poziție suspectă de offside, iar acesta a reluat cu capul, din opt metri, sub bara transversală. Cu 15 minute înainte de final Livan reia cu capul din opt metri lateral dreapta în brațele lui Anca-Trip. Peste două minute Popovici, după ce trece în dribling de ambii fundași centrali, rămâne singur cu portarul și trage din 11 metri central peste transversal. Cu cinci minute înainte de final, Mărkuș și Bocșan sunt eliminați. Timișoreanul  îl lovește, în cădere, cu piciorul în față pe Mărkuș, acesta ripostează și sunt trimiși la cabine mai repede. În minutul 92 Onicaș ratează victoria echipei sale, trimițând din șase metri la o plamă de bară, după o centrare a lui Muntean.

 

 

Olimpia– Anca-Trip – D. Muntean, Fl. Mureșan, Heil, Iuhas – Selagea (Donca ’68), Onicaș, Cadar (Tilinger ’62), Bg. Faur – Sălăgeanu (cpt.)(P. Cristian ’46), Mărkuș
Rezerve neutilizate: Șuta – Villand, Ciul, R. Rus
Antrenor: Tiberiu Csik
Eliminat: Mărkuș ’85 (roșu direct)
ACS Poli– Haidău – Motreanu, Bocșan (cpt.), Fridrich, G. Neagu – Ov. Popescu, Trandu – M. Marin (Livan ’68), Rz. Rus (Velcotă ’80), Sorescu – Al. Popovici (L. Oprea ’86)
Rezerve neutilizate: Montenegro – P. Niță, Iazji, Cherecheș
Antrenor: Dan Alexa
Eliminat: Bocșan ’85 (roșu direct)

 

 

 

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente