duminică, iulie 21, 2024
AcasăSportLocalOlimpia a remizat sâmbătă,scor1-1, cu FC Bihor

Olimpia a remizat sâmbătă,scor1-1, cu FC Bihor

Olimpia Satu Mare a jucat sâmbătă, al treilea meci de pregătire pe teren propriu în compania formației FC Bihor. Formația sătmăreană a încheiat partida la egalitate, scor 1 – 1.Partida a fost una disputată, în prima repriză atât sătmărenii, cât și oaspeții au avut mai multe ocazii, însă scorul la pauză a rămas 0-0.

În partea a doua a jocului, orădenii s-au dovedit a fi mai periculoși, dar cu toate acestea scorul a fost deschis de „galben – albaștrii” în minutul 72 prin Feier care a reușit să înscrie cu ajutorul centrării venite de la Molnar.

Elevii lui Tiberiu Csik nu s-au bucurat mult de avantaj deoarece trei minute mai târziu, în minutul 75, bihorenii au restabilit egalitatea prin Letan..

Până la final Olimpia a mai avut câteva faze pe poartă, dar scorul a rămas neschimbat.

Olimpia Satu Mare: Șuta – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Molnar, Villand, Scvarzkopf, Zsiga, Bujor, Lemac. Au mai jucat Szekely, Moș, Mureșan, Sabău, Roghină, Dragoș, Feier.

FC Bihor: Sălăjan– Mihuț, Fl. Lazăr, Țoca, R. Lupu, Bic, M. Popa, Sfârlea – S. Ianc, R. Lukacs, Fl. Pop. Au mai jucat Smaranda, Letan, Bactăr, Haș, Nichita, Ov. Popa și Lukacs

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente