luni, decembrie 11, 2023
AcasăSportNationalSimona Halep, irezistibilă și la New Heaven

Simona Halep, irezistibilă și la New Heaven

Tânăra jucătoare română a câștigat duminică noaptea al patrulea trofeu al anului.În finala turneului de la New Heaven, Simona Halep (21 de ani) a învins-o pe cehoaica Petra Kvitova, deținătoarea trofeului, cu un dublu 6-2, iar de luni va intra în Top 20 WTA, pe locul 19.

Startul partidei a fost echilibrat, însă de la scorul de 2-2 constănțeanca a zburdat pe teren, câștigând opt game-uri la rând. Setul secund a fost și el la discreția româncei, care își mai trece în palmares un trofeu, după cele cucerite la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch și Budapesta, tot în acest an.

„Visam să ajung între primele 20 de jucătoare ale lumii, iar acum acest vis s-a împlinit. Sunt foarte fericită cu reușita mea de la New Heaven. Am jucat foarte bine, foarte frumos. Este ceva incredibil”, a spus Halep după ce a ridicat cupa primită la New Heaven.

Fosta campioană de juniori la Roland Garros este mai bogată cu 117.000 de dolari și va fi printre favoritele la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care ia startul luni, la New York.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente