Acasă Sport Local Olimpia a reușit să învingă Metalul Reșița

Olimpia a reușit să învingă Metalul Reșița

În prima etapă din retur disputată pe teren propriu, Olimpia a obținut o victorie în compania celor de la Metalul Reșița, contând pentru etapa a 18-a din seria a II-a. În partida tur, jucată la Reșița, gazdele s-au impus atunci cu 1 la 0.
Este o victorie importanta pentru galben-albaștri , Metalul Reșița fiind o forța , ea clasându-se pe locul 2 în acest moment la 2 puncte în spatele liderului Poli Timișoara și cu 5 puncte peste Fc Olt Slatina.
olimpia2Olimpia a început promițător partida și a dominat prima repriza, având singurele ocazii mai periculoase din prima jumătat, în minutele 13 și 15. Ambele ocazii au fost ratate de atacantul Vlad Bujor, în minutul 13 acesta trage de la 18 metri iar în minutul 15 a tras din alergare, însă portarul Zimmerman a reușită sa rețină.

Si în cea de-a doua repriză tot Olimpia a fost echipa mai periculoasă și mai activă în meci. În minutul 64 Sălăgeanu execută un corner, iar Rus reia cu capul, dar peste poartă. În minutul 71 Faur șutează puternic, Zimmerman reușește să respingă mingea în transversală. Cu 10 minute înainte de final a venit și singurul gol al partidei, Rus driblează 3 adversari și îi trimite lui Selagea, care la un minut de la intrarea în teren liftează mingea pe lângă portar și marchează. În finalul meciului Tătaru și Mureșan se lovesc cap în cap și ambii au nevoie de îngrijiri medicale, în urma cărora li se aplică câte un bandaj. În ultimul minut de joc s-a trezit și Reșița la viață și au avut o ocazie periculoasă de egalare, la șutul lui Vasile din 12 metri, care merge în plasa laterală.

A fost prima partidă oficială în față propriilor fani pentru Adrian Sălăgeanu de la revenire. Acesta s-a reîntors acasă în această pauză competițională. În urmă cu 12 ani Sălăganu juca pentru Olimpia Satu Mare pe teren prorpiu într-un meci disputat tot împotriva celor de la Reșița și atunci sătmărenii s-au impus, scor 2 la 0.
Arbitru: Sergiu Popa (Alba); Asistenți: Radu Despa și Cristian Nicolae Lucaci (ambii din Baia Mare).

Olimpia: Anca-Trip – D. Muntean, Fl. Mureșan, Heil, Iuhas (cpt.) – Onicaș, Villand – R. Rus, Faur (min.79 Selagea), Bic (min. 45 Sălăgeanu) – Bujor (min. 61 Feier)
Rezerve: Șuta – Svarczkopf, Sălăgean, Micaș, Selagea, Feier, Cădar
Antrenor: Tiberiu Csik

Metalul: Zimmermann (cpt.) – V. Crețu, I. Tătaru. Dandea, Anițoiu – Bărbulescu, Ad. Ionescu, O. Vasile, I. Szabo – Cr. Vlaicu, Buhăescu
Rezerve: Ciucă – Oprescu, Enescu, Feher, Cl. Ionescu, Breșneni, R. Cristian
Antrenor: Daniel Oprița

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente