Acasă Sport International Real, dezastru în 2015. Înscrie cu două goluri pe meci mai puțin...

Real, dezastru în 2015. Înscrie cu două goluri pe meci mai puțin decât în 2014

Real Madrid CF v Bayern Muenchen - UEFA Champions League Semi FinalPatru înfrângeri, două remize, opt victorii și o medie a golurilor de doar 1,6 goluri pe meci. Acestea sunt cifrele lui Real Madrid în 2015. ”Galacticii” au pierdut pe terenul lui Athletic Bilbao (1-0), după ce, cu o etapă în urmă, remizaseră cu Villarreal, 1-1, pe teren propriu. Tot în această perioadă, trupa lui Carlo Ancelotti a fost eliminată și din Cupa Regelui. Noul an nu pare să le priască ”galacticilor”.

În 2014, madrilenii au reușit o medie de 3,6 goluri pe meci și înregistrau o serie de 22 de victorii. Real a terminat anul 2014 cu patru puncte peste rivala Barcelona și cu 55 de goluri marcate, față de cele 36 ale catalanilor. Toată munca anului precedent a fost distrusă în acesta. Media de goluri a scăzut cu două reușite pe meci – 20 de goluri în 12 partide. Anul trecut, aveau o medie de 15,2 șuturi la poartă, în timp ce în 2015 a scăzut la 12,6 șuturi la poartă.

Înfrângerea de pe terenul lui Athletic Bilbao a fost cea care a tras semnalul de alarmă. Doar în campionat, în acest an, Real a pierdut 11 puncte! Ancelotti însuși s-a declarat ”confuz” după meciul din Țara Bascilor. ”Jucăm lent, fără o circulație bună a mingii, iar atacanții nu crează spații”, a mai spus italianul, care a promis însă că va face totul pentru a remedia situația.
La nivel individual, lucrurile nu stau mai bine. Cei trei atacanți care formează tripleta BBC au un an la fel de prost. Mai întâi, Cristiano Ronaldo. Lusitanul a avut o zi proastă pe Nuevo San Mames, având doar două șuturi la poartă, fără a nimeri cadrul acesteia. Acest lucru nu i s-a mai întâmplat decât în trei meciuri în acest sezon, toate disputate în acest an: cu Espanyol, cu Cordoba și cu Atletico Madrid. La finalul lui 2014, avea 25 de goluri, cu 12 mai multe decât rivalul său Leo Messi, o medie de 1,6 goluri pe meci. În 2015 a înscris doar de cinci ori în zece meciuri, o medie de 0,5 goluri pe partidă.

Bale, la rândul lui, nu mai știe ce înseamnă să marchezi de pe 24 ianuarie, când a înscris din penalty, cu Cordoba. Benzema, singurul care ține ritmul cât de cât, a înscris cinci din cele 13 goluri reușite în tot sezonul în acest an.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente