Acasă Sport Local Olimpia a transferat un fost stelist

Olimpia a transferat un fost stelist

FC Olimpia a mai perfectat un transfer de marcă. Este vorba despre fostul stelist Mihai Onicaș, mijlocaș de meserie. Sâmbătă, la meciul “școală“ a echipei fanion a fost prezent și Onicaș, cel care a semnat un contract valabil pe doi ani cu Olimpia.

Mijlocașul de 24 de ani venit de la ASA Tg. Mureș a jucat în 2009 la Steaua sub comanda lui Bergodi, după care a ajuns în curtea celor de la Poli Iași și FCM Tg. Mureș. A mai trecut și pe la Unirea Urziceni și Viitorul Constanța, iar acum îl vom vedea evoluând la Satu Mare. Cota de piață a acestui jucător este de 300.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Prin aducerea lui Onicaș la Satu Mare se dorește întărirea liniei mediene, deși este un jucător cu un profil defensiv. Cu siguranță va aduce un plus în echipa sătmăreană care se pregătește cu pași repezi de startul noului sezon.

În ceea ce privește definitivarea lotului, antrenorul Cosmin Bodea mai așteaptă un jucător de bandă stângă. Pe ultima sută de metri s-ar mai putea perfecta unul, două transferuri. Nu s-a renunțat la aducerea mijlocașului stânga Ciprian Brata sau a cadetului Păun de la CFR Cluj. Însă lucrurile trebuie să decurgă rapid, pentru că joi se încheie perioada de “mercato“. Olimpia intră în ultima săptămână de pregătiri înaintea debutului în sezonul 2014-2015 al Ligii a II-a, pentru că pe 30 august galben-albaștri se deplasează la nou-promovata Caransebeș.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente