Acasă Sport Local Olimpia învinge UTA în prelungiri

Olimpia învinge UTA în prelungiri

Olimpia a făcut o nouă victima. După ce în prima etapa a remizat cu echipa lui Mititelu, Universitatea Craiova, iar etapa trecută a învins-o pe ASA Târgu Mureș. În etapa a IV-a din Liga a II-a Seria 2, Olimpia a jucat împotriva unei alte echipe care are ca obiectiv promovarea, UTA Arad, echipă care a rămas lanterna roșie a seriei cu doar un punct după primele patru etape.

O primă repriză începută prost de portarul arădean Horvath, care în mai puțin de 10 minute degajează de două ori balonul greșit, mingea ajunge de ambele ori la feier, acesta însă nu este atent și nu reușește să fructifice ocaziile. În minutul 22  Ene degajează în Bîrză, acesta pătrunde în viteză, îi ia fața lui Șuta, care îl faultează în careu și vede „galben”.  Marcu înscrie de la punctul cu var cu o semi-scăriță.  Trei minute mai târziu Bujor centrează, Lemac urmărește mingea, însă Neagu întroduce mingea în proprie poartă.

După o oră de joc, atacantul Olimpiei, Feier, are din nou ocazia unui gol, acesta încearcă o execuție pretențioasă, un lob de la peste 20 de metri, însă nu îi  reușește execuția. Patru minute mai târziu Zsiga a executat mult peste poartă o lovitură liberă de la 27 de metri. În ultimul minut din timpul regulamentar de joc, Lemac pătrunde periculos, dar Țabără respinge centrarea acestuia. În cele trei minute de prelungire Olimpia este cea care rămâne în jumătatea de teren adversă, iar în minutul  92 Lemac a pătruns nestingherit pe dreapta, a trecut de Țabără și Ardelean, a pasat în spate, la 7 metri, de unde Petrică Dragoș a îndeplinit o simplă formalitate

Meciul Olimpiei de la Arad a fost condus la centru de Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) asistat la linii de Marius Nicoară (Băile Herculane) și Răzvan Constantin Nistoran (Reșița).

UTA: Horvath – Zanardini, Țabăra, Ardelean, G. Neagu – Medina, Popescu – Marcu, Surugiu, Monac – Bârză
Rezerve: Oberhauser – Oltean, Firțulescu, Apostu, Moreno, Tecsi, Sălăjan
Antrenor: Eugen Trică

OLIMPIA SATU MARE: Șuta – D. Muntean, Bălău, C. Ene, Iuhas – Feier, Villand, Scvarzkopf, Zsiga (min. 87  Micaș)- Lemac, Bujor( min. 75 Dragoș)
Rezerve: Miron – Sabău, Kinczel, Micaș, Dragoș, Mureșan, Molnar
Antrenor Tiberiu Csik

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente