vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSportLocalOlimpia își continua seria dezastruoasă fără victorie

Olimpia își continua seria dezastruoasă fără victorie

 

Mai întâi a jucat marți în deplasare la Șiria, unde putem spune a avut o prestație destul de bună, luând destul de repede un gol, dar apoi au dominat partida, însă fără să reușească să înscrie și reușind apoi pe finalul partidei să mai încaseze încă un gol.

Înfrângerea cu 0-2 în fața ”Bătrânei Doamnă” o duce pe Olimpia la șase partide consecutive din care nu a scos niciun punct.

Antrenorul Olimpiei s-a alăturat doar azi de dimineață echipei trimise de luni la Arad. Bogdan Andone era decis să renunțe la cârma „galben-albaștrilor”, dar a fost întors din drum de conducerea clubului și autoritățile locale sătmărene după o lungă ședință în cursul după-amiezii de ieri.

Deși și-a motivat și le-a dat în permanență indicații jucătorilor săi de pe marginea, fostul internațional de tineret nu a putut evita cea de-a șasea înfrângere consecutivă. „Am rămas în nota ultimelor meciuri. Luăm goluri prea ușor, iar apoi ne demoralizăm puțin și pe fondul problemelor ce sunt la club. Nu reușim să ieșim din pasa neagră, cred că singurul lucru ce i-ar motiva pe jucătorii mei ar fi încasarea restanțelor financiare. Am întâlnit o echipă puternică pe teren propriu, în special la fazele fixe, iar golul lor a venit dintr-o astfel de fază. Un aut de margine prelungit și un gol cu capul. Nu am reușit să gestionăm apoi momentele jocului pe fondul unei prestații bune a noastre, în special în prima repriză. După pauză, am forțat și cu doi atacanți, doream să ajungem mai des în careul advers, dar nu am reușit mare lucru. Felicit UTA pentru atitudine, și-au dorit mult această victorie și îi doresc baftă în continuare. Sincer, mi-aș dori să promoveze la finalul campionatului”, a spus Andone la finalul disputei de la Șiria.

 

Doar egal cu echipa suporterilor din Timișoara

 

La meciul de sâmbătă când au primit vizita echipei suporterilor din Timișoara, în poarta Olimpiei a debutat Bogdan Dascălu, jucător venit în această iarnă.

 

Olimpia a deschis scorul repede, iar în minutul 6 Villand îi pasează în careu lui Adrian Voicucare trage din 12 metri lateral dreapta, pe sub portarul Gakos, la colțul scurt și de data această nu mai ratează ca în meciul de la Brașov.

Apoi Timișoara a preluat controlul pentru următoarele minute, reușind și să egaleze.

 

Acțiune aproape identică cu cea de la primul gol al meciului, însă de această dată la poarta Olimpiei. Blanaru lasă mingea pentru Carol Taub, care pătrunde în careu și șutează din unghi la colțul lung, aducând egalarea.

 

Gol al oaspeților care pare să îi fi trezit pe jucătorii Olimpiei, care și-au creat numeroase ocazii de gol, însă fără rezultat pe tabela de marcaj. Ursu mai întâi a avut o acțiune pe cont propriu, Ciul i-a centrat foarte bine lui Pana, dar voleul acestuia a trecut la o palmă de vinclul porții apărate de Gakos.

 

Apoi Pop recuperează un balon la marginea careului, retrimite în fața porții pentru Voicu și Ursu, însă ambii jucători au trecut pe lângă minge.

 

La chiar ultima ocazie a primei reprize, Pană, liber la 17 metri central, primește de la Voicu și șutează puternic, la o palmă peste transversală.

 

În reprzia a doua, tot Olimpia a fost echipa mai periculoasă, în minutul 51 Ursu plasează balonul de pe linia de 6 metri la colțul lung, dar Gakos are o intervenție salvatoare și scoate în corner de la rădăcina barei.

 

Marcatorul golului, Voicu îl fentează pe Motreanu și reia din careu, plasat, către colțul lung, însă la câțiva centimetri de bara din stânga portarul.

 

 

Golgheterul Olimpiei, Vasile Pop are ultimele două ocazii pentru echipa sătmăreană, Vasile Pop reia din valeu din colțul careului de 6 metri, Gakos respinge în corner la prima oportunitate.

 

Iar la cea de-a doua, Vasile Pop finalizează de la 14 metri direct în stâlpul drept al porții timișorene. Gakos era bătut.

 

►Olimpia: Dascălu – Ciul, Fl. Mureșan, Heil (cpt.), Faur – Villand(min. 58 Roșu), Krausz – Vas. Pop, Sil. Pană, Oct. Ursu (min. 80 Ludușan) – Ad. Voicu

Rezerve: Șuta – I. Roșu, Ludușan, Erdei, Cocian, Szollosi, Chitaș

Antrenor: Bogdan Andone

 

►ASU Poli: Gakos – Motreanu, Telescu, Mera (cpt.), Taub – Nicolescu – Teuț, Măd. Stancu, Ad. Ungureanu, Birău – Șt. Blănaru

Rezerve: Gîrlea – Cr. Gălan, Bădăuță, Țugui, Giuricici, Vucea, Neamțu

Antrenor: Sorin Brîndescu

 

 

La final de joc, antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone, a fost mulțumit de emoția jucătorilor săi, însă a remarcat că acestora încă le lipsește acea sclipire care să le dea încredere. „Din punct de vedere al jocului, a fost un joc foarte bun al echipei noastre, mai ales pe partea ofensivă. Ne-am creat foarte multe ocazii de a marca, 9-10 situații mari, plus alte situații de joc foarte bine construite pe care nu am reușit să le gestionăm cu pasa finală care ne-a lipsit, din păcate, și execuția la finalizare. Mă bucur pentru băieți că au avut o atitudine pozitivă, că au avut dorința de a câștiga meciul și mă bucur că echipa a făcut un nou joc bun după cel de la UTA. Din păcate, se vede lipsa de încredere, datorită rezultatelor din ultimele etape. Lipsește sclipirea care să le dea încredere în ei individual și în ei ca echipa”, a declarat, citat de satumareonline, Andone.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente