29.8 C
New York City
vineri, iulie 1, 2022
AcasăSportLocalOlimpia s-a distrat cu Pâncota

Olimpia s-a distrat cu Pâncota

olimpia-satu-mare-soimii-pancota-3Sâmbătă, 27 august, Olimpia a jucat în deplasare la Șoimii Pâncota în cea de-a patra etapă din noul sezon al Ligii a II-a. Șoimii își continua parcursul foarte slab și a fost învinsă cu scorul de 9 la 0, ajungând după această etapă la numai puțin de 50 de goluri încasate.

Jucătorii antrenați de Bogdan Andone au făcut golaveraj, având acum la general 15 goluri înscrise și 2 încasate. Cu toate să Șoimii a fost preluată în această săptămână de italianul Angelo Massone, lotul echipei nu a suferit schimbări majore până la întâlnirea cu Olimpia. Echipa sătmăreană e posibil ultima care va mai reuși o victorie așa de mare în fața Pâncotei, după ce până acum CS Afumați (16-0), Sepsi OSK (7-0) și Juventus (18-0) au mai punctat fără milă în poarta arădenilor.

Prima ocazie a avut-o Faur, în minutul 5 când a trimis cu capul peste portar. În minutul 11 Pop trage, Horvath respinge în lateral, iar Copilescu trimite în propria poartă de la un metru în încercarea de a degaja. Peste 2 minute Daniel Dan îl faultează în careu pe Faur, Olimpia beneficiază de lovitură de pedeapsă, iar Vasile Pop transformă penalty-ul în siguranță.

În minutul 21 Muntean prevestește golul lui Pană din minutul 23 cu o minge trimisă în bară din 10 metri. Pană execută perfect o lovitură liberă și duce scorul la 3 la 0.

În minutul 27 Copilescu, cel care și-a dat un autogol, are o șansă mare de gol, la o centrare a lui Mitu acesta a reluat mingea cu capul peste poartă Olimpiei. Faur șutează la firul ierbii de la 20 de metri puțin pe lângă poartă în minutul 29, iar în minutul 31 își trece numele pe tabelă, după ce Daniel Dan pasează încet către propriul portar, Faur interceptează mingea și înscrie de la 16 metri cu un șut la semiînălțime.

Până la finalul primei reprize Olimpia a mai punctat de două ori, mai întâi un contraatac excelent al Olimpiei, Faur scapă singur spre poarta lui Horvath, îi pasează excelent lui Muntean, iar acesta îndeplinește o simplă formalitate. Mai apoi Muntean centrează de pe dreapta și Pop reușește ”dubla” cu o lovitură de cap.

Bogdan Andone a efectuat la pauză toate cele trei schimbări:Muntean i-a lăsat locul lui Erdei, Faur a fost înlocuit cu Takacs și Onicaș cu Rus.

În minutul 55 Villand reia cu capul o centrare, dar mingea trece puțin pe lângă poartă. Cinci minute mai târziu acelaș Villand șutează foarte bine de la distanță, dar Horvat reușește să respingă.

După mai bine de o oră de joc, Pop reușește hattrick-ul după o nouă lovitură de pedeapsă transformată de el.

Cu un sfert de oră înainte de finalul meciului, Silviu Pană își trece dubla în cont după ce interceptează o minge trimisă în careu pe culoar și înscrie simplu, pe lângă Horvat.

Pop închide tabela în minutul 78, un gol aproape la fel ca cel înscris de Silviu Pană. Ultima fază a meciului a avut-o Takacs, acesta a scăpat singur cu portarul, însă jucătorul Olimpiei și-a arătat limitele și a șutat peste poartă.

►Șoimii: Horvath – Stelitano, Țugulescu, D. Dan, Morschil – D. Mitu (cpt.), Farcaș, Ursoi, Copilescu – D. Bogdan, Pătrașcu
Rezerve: Pasca – Ștrengar, Dihel, Covaci, Lung, Jurău
Delegat: Liviu Ilea

►Olimpia: Anca-Trip – Ciul, Onicaș, Heil, Iuhas (cpt.) – Krausz, Villand, Sil. Pană, V. Pop – D. Muntean, Faur
Rezerve: Șuta – Erdei, Bura, R. Rus, Takacs, Nancu, Fl. Mureșan
Antrenor: Bogdan Andone

olimpia-satu-mare-soimii-pancota-1

olimpia-satu-mare-soimii-pancota-2

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente