vineri, aprilie 12, 2024
AcasăSportLocalOlimpia s-a simțit ca acasă la Buftea și a dat 7 goluri

Olimpia s-a simțit ca acasă la Buftea și a dat 7 goluri

olimpia-satu-mare-5Sâmbătă, 5 noiembrie Olimpia a jucat în deplasare la Buftea împotriva celor de la ACS Berceni, lantern campionatului, într-un meci ce contează pentru etapa a 15-a din Liga a II-a, meci ce s-a disputant pe terenul naționalei de la Buftea.

 

Cu toate că Olimpia a reușit să câștige cu scorul de 7 la 1, parcursul jocului nu a fost așa ușor cum pare, desprinderea Olimpiei a venit abia în ultima jumătate de joc.

 

Prima repriza a fost ceva mai disputată, scorul la pauză fiind doar de 1 la 2 pentru Olimpia, asta deși gazdele au fost cei care au punctat primii prin Ettien în minutul 7. Onicaș a egalat destul de repede, în minutul 12 fostul mijlocaș al stelei și naționalei de tineret a României a punctate cu un șut peste portar de la 20 de metri, în diagonală, în vinclu.

 

După golul egalizator al lui Onicaș, Pană, Pop și Munteanu s-au întrecut în ratări pentru Olimpia, însă până la urmă Munteanu a reușit să înscrie după ce a scăpat singur cu Horia Iancu, pe care l-a lobat, însă minge care era cât pe ce să fie scoasă de pe linie de un fundaș, până la urma nu a fost așa și Olimpia a intrat la cabine cu avantaj minim pe tabelă.

 

Primele 15 minute din repriza a doua au fost echilibrate, însă apoi sătmărenii s-au descătușat,. Mai întâi a punctate Heil (min. 60) căpitan în acest joc în lipsa lui Iuhas, a majorat diferența de pe tabelă cu o lovitură de cap din 12 metri.

 

Onicaș și-a trecut dubla în cont (min. 69) cu un șut cu piciorul drept la colțul lung, sub transversală. Golgheterul sătmărenilor, Silviu Pană s-a trecut și el present pe lista marcatorilor, după ce a șutat de la 18 metri la colțul scurt, Tudoran (78) l-a urmat după ce a obținut un penalty și tot el l-a executat, iar când cu toții se pregăteau de final, Muntean (88) a mai punctat și el o dată cu o minge trimisă cu exteriorul la colțul lung, bară gol.

 

S-a terminat 7-1, iar Olimpia a înregistrat al șaptelea meci consecutiv în Liga 2 în care nu pierde, a profitat de înfrângerea Forestei pe teren propriu și de remiza Chindiei cu Juventus și a urcat pe locul 5 în clasament, cu 27 de puncte.

 

Sătmărenii au al doilea cel mai bun atac din campionat, 30 de goluri marcate față de 32 ale lui Juventus, iar ca defensivă stau destul de bine, pe locul 5, la egalitate cu FC Brașov și Afumați, cu 13 goluri primite.

 

►Berceni: H. Iancu (cpt.) – Ferariu, Sfrijan, M. Neagu, Grumezescu, G. Apostol, Ettien, M. Ion, M. Badea, Cr. Matei, Val. Lupu

Rezerve: Ed. Preda – M. Anton, Aianei, Măcriș, Fl. Matei, M. Chițu, Lică

Antrenor: Mugur Bolohan

 

►Olimpia: Anca-Trip – Ciul, Onicaș, Heil (cpt.), Duruș – Krausz, R. Rus (min. 66 Villand) – V. Pop (min. 55 Tudoran) , D. Muntean, Sil. Pană – Ludușan
 (min 72 Faur)

Rezerve: Șuta – Villand, Faur, Kanaloș, Bura, Tudoran

Antrenor: Bogdan Andone

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente