luni, iunie 17, 2024
AcasăSportLocalOlimpia va întâlni sâmbătă formația CSU Craiova

Olimpia va întâlni sâmbătă formația CSU Craiova

Olimpia Satu Mare va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, meciul etapeia 16-a a partidei retur a Ligii a II-a la fotbal, în compania formației CSU Craiova.

După vizita formației arădene, „galben-albaștrii” vor primi sâmbătă vizita unei formației puternice care se luptă pentru promovare, CSU Craiova.  Aceștia au învins Olimpia în partida tur cu scorul de 1-0, iar directorul executiv al craiovenilor, Felix Grigore a declarat la emisiunnea „Schimb de pase” de pe TVR că vor câștiga sigur la Satu Mare.

Antrenorul grupării noastre a declarat faptul că vor încerca să obțină puncte din acest joc. „Pornim cu șansa a doua în meciul cu CSU Craiova și asta pentru că ei au un mic avantaj, sunt în fruntea clasamentului, sunt cei mai buni. Dar asta nu înseamnă că noi ne vom lăsa influențați de faptul că au bani, au loc bun în clasament, au jucători buni și așa mai departe. Avem respect față de ei, dar noi vom încerca să obținem puncte dinacest meci”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Din păcate jucătorii Muntean și Ene nu vor putea evolua în partida de sâmbătă, cei doifiind suspendați din cauza cumulului de cartonașe galbene, dar acest lucru nu va îngreuna situația Olimpiei. „Fără ei în teren meciul e acelasi, trebuie să scoatem maximum din jucătorii  care vor evolua sâmbătă, pentru că eu îmi propun să câștigăm”, a mai adăugat Tiberiu Csik.

Olimpia Satu Mare ocupă tot locul 8 în clasament cu 21 de puncte, iar CSU Craiova este ocupanta locului doi cu 28 de puncte. Și de această dată fotbaliști sătmăreni invită suporterii să vină la stadion într-un numărcât mai mare pentru a-i susține.

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente