joi, septembrie 28, 2023
AcasăSportLocalOlimpia victorie la scor

Olimpia victorie la scor

Olimpia a încheiat sezonul cu o victorie pe teren propriu împotriva celor de la Minerul Motru. Meciul s-a disputat pe stadionul Olimpia cu începere de la ora 11 și a fost ultima etapa din aceste sezon. Arbitrii au fost Marius Omuț (Oradea) ajutat de asistenți Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca) și Ovidiu Timar (Marghita).

Olimpia a început bine partida, dominând jocul, iar în minutul 14 Gavrilescu e faultat în careu, centralul dictează penalty. Boștină trage tare de la punctul cu var pe centrul porții și deschide scorul.  Peste doar câteva minute, arbitrul a dictat din nou lovitură de la punctul cu var, de data aceasta pentru oaspeți, după ce Neacșu a fost faultat. Dicu egalează cu un șut în lateral. Prima repriza s-a terminat la egalitatea, 1 la 1, fără care vreo echipă să își mai creeze o ocazie de gol.

La câteva minute după începerea părții secunde arbitrul a dictat și a treia lovitura de pedeapsă a meciului.  Zsiga e faultat în careu, se dictează al treilea penalty! Boștină trimite slab, mingea e respinsă în față, dar Dragoș e pe fază și înscrie. În minutul 66  Zsiga marchează din nou pentru gazde cu un șut plasat din 10 metri. Feier stabilește scorul final în minutul 71, atunci când profita de greșelile oaspeților din defensivă și reușește să introducp balonul în plasă.

Așadar Olimpia s-a despărțit de suporteri cu o victorie la scor, 4 la 1, în ultima etapa din acest campionat.

►Olimpia: Șuta  – Sabău, Mureșan, Rus, Iuhas (cpt.) – Gavrilescu(min. 45 Kinczel), Roghină, Svarczkopf, Zsiga – Dragoș(min. 62 Roatiș), Boștină(min. 68 Feier)

Rezerve: Miron – Kinczel, Faur, Szalkai, G. Roatiș, C. Paul, Feier

Antrenor: Tiberiu Csik

 

►Minerul: P. Trică – Iclănzan, Nueleanu, Dicu (cpt), Andrițoiu – Neacșu, Unguru, Speroni, Nicoloff – Poenaru, Fărcășanu

Rezerve: Tudoran – Trașcă, Stănescu, Paralescu, Cernica, Mărășescu

Antrenor: Gabriel Zahiu

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente