Acasă Locale Stiri Satu Mare Ionel Leleci, zis „Bia Țiganu” a ajuns în arestul IPJ Satu Mare

Ionel Leleci, zis „Bia Țiganu” a ajuns în arestul IPJ Satu Mare

Ionel Leleci, zis „Bia Țiganu”, unul dintre cele mai cunoscute figuri ale lumii interlope din Satu Mare, a fost ridicat de polițiști și încarcerat în Arestul IPJ. Bia a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție a României, la 3 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență. În același dosar a fost condamnat, tot la 3 ani de pușcărie, și un fost avocat, Adalbert Cornel Szekely.
Cei doi au fost trimiși în judecată de către procurorii DNA în 2011.
Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, Adalbert Cornel Szekely, avocat în cadrul Baroului București, dar cu activitate în Satu Mare, împreună cu Bia, au pretins și primit de la un denunțător suma de 5.000 de euro, lăsând să se înțeleagă că ar avea inflență asupra magistraților de la instanțele sătmărene.
Avocatul împreună cu interlopul sătmărean au promis că îl vor ajuta pe fiul denunțătorului să scape de arest și să nu mai fie trimis în judecată pentru infracțiunea de tâlhărie.
Potrivit sentinței Înaltei Curți de Casație și Justiție a României, cei doi condamnați vor trebui să restituie și suma primită drept mită, adică 5.000 de euro.

- Advertisment -

Cele mai populare

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Deschide-ți sufletul!

Cea mai bună metodă de a imprima în sufletul copilului sensul cuvintelor rugăciunii este de a te ruga împreună cu el, punând...

Când va ajunge în România primul vaccin anti-COVID-19?

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România ar putea beneficia de un vaccin împotriva Covid în primul...

Noua ordine militara?!

Autoritățile din Quebec City, Canada, au anunțat că vor izola cetățenii „necooperanți” într-o facilitate pentru coronavirus, a cărei...

Comentarii recente