luni, iunie 17, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareOrganizația Caritas a Diecezei Satu Mare: 11 octombrie a cincea ediția a...

Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare: 11 octombrie a cincea ediția a evenimentului intitulat „Un milion de stele”

Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare organizează în data de 11 octombrie a cincea ediția a evenimentului intitulat „Un milion de stele”. Este vorba despre o acțiune care are rolul de întărirea a solidarității față de copiii cu dizabilități și familiile acestora și sprijinirea celor peste 150 de copii îngrijiți anual în cadrul centrelor de zi pentru copiii cu nevoi speciale și a centrului de reabilitare al Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare.

Evenimentul va începe de la ora 18.00 și se va desfășura în patru orașe. În Satu Mare – pe Aleea Coposu, în parteneriat cu Palatul Copiilor din Satu Mare, în Carei – la Monumentul Ostașului Român, în parteneriat cu casa de Cultură Carei și Asociația Lăcrămioara, în Sighetu Marmației – Piața Libertății, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sighetu Marmației și în Baia Mare – în Piața Revoluției, în parteneriat cu Asociația Diecezană Caritas Greco-Catolic Maramureș și Grupul Muzical Cantando.

Scopul evenimentului în acest an este întărirea solidarității față de copiii cu dizabilități și familiile acestora și sprijinirea celor peste 150 de copii îngrijiți anual în cadrul centrelor de zi pentru copiii cu nevoi speciale și a centrului de reabilitare al Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare.

Acești copii beneficiază de servicii de înaltă calitate oferită de o echipă multidisciplinară specializată, compusă din medici, psihologi, psihopedagogi, logopezi, pedagogi, kinetoterapeut. Scopul acestor servicii este să ofere copiilor șansa de a avea o viață cât mai independentă în viitor. În semn de solidaritate și sprijin aprinde și tu o lumânare! Candelele pot fi procurate la fața locului în fiecare oraș, în schimbul unei donații de 5 lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente