Acasă Locale Stiri Satu Mare Ovidiu Silaghi a câștigat alegerile în Colegiul 2

Ovidiu Silaghi a câștigat alegerile în Colegiul 2

În cadrul alegerilor pentru parlamentare din Colegiul 2, Ovidiu Silaghi a câștigat conform unui sondaj realizat la ieșirea de la urne.

”La Satu Mare am luat 47,2% în Colegiul nr. 2, ceea ce înseamnă că USL trăiește la Satu Mare. USL se va reface, USL este motivul pentru care am obținut acest rezultat”, a declarat Ovidiu Silaghi.

Potrivit sondajelor, Ovidiu Silaghi a strâns 47% din voturi, Nagy Szabolcs 24%, Ileana Blidar 10%, Dan Diaconescu 9%, Sergiu Băbășan 7%, Laura Bota 3%.

Ovidiu Silaghi a fost ministru al Transporturilor din mai până în decembrie 2012 și fusese nominalizat și în iulie 2013 pentru același portofoliu, rămas vacant după demisia lui Relu Fenechiu, în urma condamnării sale, de către instanța supremă, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul „Transformatorul”, pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente