Acasă Locale Stiri Satu Mare Ovidiu Silaghi merge pe mâna lui Tăriceanu

Ovidiu Silaghi merge pe mâna lui Tăriceanu

Deputatul de Satu Mare, Ovidiu Silaghi face parte din conducerea Partidului Liberal Reformator (PLR). Acesta a fost ales sâmbătă, 2 august în funcția de vicepreședinte al PLR, în cadrul congresului desfășurat în acest week-end la Palatul Parlamentului din capitală.

De asemenea, deputatul liberal Viorel Palașcă s-a alăturat și el Grupului de inițiativă pentru păstrarea identității liberale inițiat de Călin Popescu Tăriceanu.

‘Am luat această decizie fiindcă sunt pentru păstrarea identității liberale și a respectării valorilor din istoria și prezentul PNL. Noi, liberalii autentici, trebuie să ținem cont de votul pe care ni l-a acordat electoratul în anul 2012, vot care a fost anti-PDL și anti-Traian Băsescu’, a precizat Palașcă.

Potrivit acestuia, alături de parlamentarii PNL Grațiela Gavrilescu, Sorin Ilieșiu, Radu Stroe, Daniel Chițoiu, Andrei Gerea, Daniel Barbu, Sorin Teju, Paul Dumbrăvanu, Nicolae Alexandri, Nicu Marcu și Constantin Galan și-au făcut publică apartenența la grupul lui Călin Popescu Tăriceanu și deputații mehedințeni Ion Cupă și Mihai Stănișoară.

Călin Popescu Tăriceanu a fost ales în funcția de președinte al PLR cu 1.167 voturi „pentru” din 1.183 de voturi liber exprimate. În cadrul congresului a fost aleasă și echipa de conducere a PLR, alcătuită din 19 vicepreședinți și 27 de membri ai Biroului Politic Central (BPC). Unul dintre vicepreședinți este sătmăreanul Ovidiu Silaghi, deputat în Parlamentul României. Silaghi a fost ales deputat la alegerile parlamentare parțiale din 25 mai 2014, fiind candidatul Alianței PSD-UNPR-PC și susținut de PNL.

Tăriceanu a fost singurul candidat la funția de președinte al partidului, iar pentru cele 19 funcții de vicepreședinte au candidat 19 persoane. Vineri, la deschiderea oficială a congresului PLR au participat și premierul Victor Ponta, alături de liderii UNPR și PC Gabriel Oprea, respectiv Daniel Constantin.

 pagina 3

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente