marți, mai 28, 2024
AcasăSportInternationalPantilimon pleacă de la Manchester City

Pantilimon pleacă de la Manchester City

pantiPortarul român este dorit de Steve Bruce, antrenorul grupării Hull City, nou-promovată în Premier League.Costel Pantilimon (26 de ani) este la Manchester City din 2011, când a fost împrumutat, iar apoi cumpărat de englezi, de la formația română Politehnica Timișoara. 


Uriașul de 2,03 metri nu a bifat însă niciun meci în Premier League, fiind folosit doar în cupe. Românul nu a primit medalia de campion al Angliei din 2012, tocmai din această cauză. Titularul postului de portar la City este Joe Hart, care apără și buturile naționalei Angliei.

Pantilimon a ajutat în acest an echipa din Manchester să se califice în finala Cupei Angliei. În ultimul act, românul a fost ținut pe banca de rezerve, iar City a ratat trofeul, fiind învinsă de modesta Wigan Athletic, care a retrogradat în liga secundă la finalul sezonului.

Se pare că românul dorește să fie titular, iar acest lucru este imposibil la Manchester City. Vice-campioana Angliei ar fi primit deja o ofertă de cinci milioane de euro de la nou-promovata Hull, care a mai fost în negocieri cu Kasper Schmeichel și cu Shay Given, însă ambele variante au căzut.

Steve Bruce, tehnicianul celor de la Hull, a insistat pentru achiziționarea goalkeeper-ului, iar mutarea s-ar putea perfecta în această vară.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente