duminică, iunie 16, 2024
Acasăinterviu Jurnal“Eu cred că în spatele oricărui bărbat puternic, se ascunde o femeie...

“Eu cred că în spatele oricărui bărbat puternic, se ascunde o femeie puternică”. Interviu cu Ecaterina Vlaicu

interviu (2)

Pentru început, poți să îmi spui câteva lucruri despre tine? 

Mă numesc Vlaicu Ecaterina-Raluca, am terminat facultatea de Studii Politice, Administrative și ale Comunicării, secția Administrație Publică din Cluj Napoca. Despre mine pot spune că sunt o persoană complexă, dinamică, cu simțul umorului și foarte pozitivă, dar totodată sunt și cel mai aspru critic al meu.

Care este motto-ul tău?

„Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus, dacă vrei să vezi foarte departe” – Constantin Brancuși. Aceste cuvinte, poate simple pentru alții, au stat la baza evoluției mele.

Ce culori te avantajează?

În primul rând albastrul deoare se asortează cu ochii, de asemenea și rozul îmi exprimă dragostea de viață, iar galbenul pentru că e culoarea care reprezintă oamenii puternici.

Crezi că mai există romantism în iubire?

Romantismul există în fiecare relație, dar se manifestă diferit.

Consideri că mai există respect în relațiile de dragoste din ziua de astăzi?

Dragostea din ziua de azi nu e cu nimic mai diferită față de cea din trecut, doar societatea s-a schimbat. Dacă există dragoste într-o relație, atunci există și respect.

Ce hobby-uri ai?

Tenisul de câmp, politica, lectura și călătoriile.

Cum descrii tu viața de student?

Lăsând la o parte cliseul „viața de student e și bună dar și rea”, pentru mine a fost cea mai frumoasă etapă. Cunoști atât de multe persoane, că nu sunt atâtea zile în an să ieși cu fiecare la o cafea. Expresia „în timpul liber” nu a existat, pentru viața mea de studentă deoarece tot timpul eram ocupată ba cu facultatea dimineață, ba la muncă după-amiază iar seara la relaxare cu prietenii. Transformările survenite în perioada studenției nu fac decât să mă mulțumească, am devenit o persoană puternică, sigură pe mine, îmi cunosc limitele și sunt foarte responsabilă.

Care a fost cel mai interesant moment din viața ta?

Au fost foarte multe momente interesante, dar unul cu care mă mândresc foarte tare este participarea mea ca și delegat din partea României la Conferința Internațională a celor mai mari organizatori de evenimente. Aceasta s-a ținut în Valencia, iar spre surprinderea mea am fost cea mai tânără delegată.

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

M-am mutat de câteva luni în Satu Mare și deocamdată lucrez la acomodare.

Care ar fi profesia cea mai potrivită pentru tine? 

Cea mai potrivită profesie pentru mine ar fi cu certitudine una liberală. În ultimii doi ani am cochetat în mai multe domenii: administrația publică, televiziunea și în ultimul timp cu organizarea de evenimente gen: târguri, expoziții și evenimente corporatiste. Nu exclud nici ideea de a-mi construi propria afacere, deocamdată sunt în etapa de informare dar în viitorul apropiat sper să se și materializeze.

Care sunt oamenii pe care te poți baza cel mai mult?

Cu certitudine iubitul și familia.

Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

O lume condusă de femei nu ar fi neaparat mai bună ci ar fi mai „ordonată” să zic așa. Femeile sunt mai pragmatice și mai ambițioase. După cum bine știm, multe femei au excelat în diferite domenii. Eu cred în egalitatea femeie-bărbat iar în spatele oricărui bărbat puternic se ascunde o femeie puternică.

Mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri? 

Vreau să le zic că fiecare clipă din viață este foarte importantă, să nu lase nicio secundă să se piardă fără rost, să trăiască fiecare moment din plin.kati-4

kati (5)

interviu (1) kati (2)

kati (3)

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente