vineri, decembrie 9, 2022
AcasăLocaleParadă cu tehnică militară și spectacole artistice de Ziua Națională a României

Paradă cu tehnică militară și spectacole artistice de Ziua Națională a României

Prefectura județului Satu Mare a anunțat programul deidicat Zilei Naționale a României în municipiul Satu Mare.

Potrivit anunțului, în acest an sătmărenii vor putea participa de 1 Decembrie la o serie de programe cultural artistice și evident, la ceremonialul militar care va avea loc în Piața Libertății din centrul municipiului Satu Mare.

”În acest an vom avea un program deosebit dedicat Zilei Naționale a României. Cu defilare cu trupe și tehnică militară, cu depuneri de coroane, spectacole și o spectaculoasă retragere cu torțe. Am solicitat la această întâlnire reprezentanților Primăriei municipiului Satu Mare să organizeze în bune condiții și depunerile de coroane de la statuia dr. Vasile Lucaciu în contextul în care în Parcul Central se efectuează lucrări de modernizare.

În calitate de prefect al judeţului Satu Mare îi invit pe toţi cetăţenii judeţului nostru să participe la manifestările organizate de Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean şi Primăria municipiului Satu Mare. Ne dorim să sărbătorim Ziua Naţională a României împreună și să participăm la toate activităţile incluse în agenda zilei de 1 Decembrie. Sper că vom fi în număr cât mai mare, dragi sătmăreni!”- a transmis prefectul Radu Roca.

Foto: Arhivă

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente